pendik escort bayan
ak

Qnb Finansbank’tan 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

20.12.2018 - 10:43, Güncelleme: 20.12.2018 - 10:43
 

Qnb Finansbank’tan 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank, tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yeni yıla özel 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor- Kampanya kapsamında ödemeler 3 ay ertelenebiliyor

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yeni yıla özel 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bankadan yapılan açıklamaya göre, QNB Finansbank’ın “Yeni Yılda İhtiyaçlarınızı Değil Taksitlerinizi Erteleyin” söylemiyle 36 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla sunulan ihtiyaç kredisinde müşteriler ödemelerini dilerse 3 ay erteleyebiliyor.İhtiyaç kredisi yeni yıl kampanyası için QNB Finansbank müşterileri internet ve cep şubelerinden hızlı ve kolay bir şekilde başvurularını tamamlayabiliyor. QNB Finansbank müşterisi olmayan kullanıcılar da TC kimlik numaralarını 5030’a SMS atarak, "www.kredi.qnbfinansbank.com" linki üzerinden veya QNB Finansbank şubelerini ziyaret ederek başvurabiliyor.
QNB Finansbank, tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yeni yıla özel 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor- Kampanya kapsamında ödemeler 3 ay ertelenebiliyor

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yeni yıla özel 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, QNB Finansbank’ın “Yeni Yılda İhtiyaçlarınızı Değil Taksitlerinizi Erteleyin” söylemiyle 36 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla sunulan ihtiyaç kredisinde müşteriler ödemelerini dilerse 3 ay erteleyebiliyor.

İhtiyaç kredisi yeni yıl kampanyası için QNB Finansbank müşterileri internet ve cep şubelerinden hızlı ve kolay bir şekilde başvurularını tamamlayabiliyor. QNB Finansbank müşterisi olmayan kullanıcılar da TC kimlik numaralarını 5030’a SMS atarak, "www.kredi.qnbfinansbank.com" linki üzerinden veya QNB Finansbank şubelerini ziyaret ederek başvurabiliyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.