pendik escort bayan
ak

Qnb Finansbank’ta Hukuk Konferansı

Spor 26.05.2017 - 12:18, Güncelleme: 26.05.2017 - 12:18
 

Qnb Finansbank’ta Hukuk Konferansı

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank Kristal Kule’de tüm banka hukukçularının katılımına açık olarak düzenlenen "Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanununun...

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank Kristal Kule’de tüm banka hukukçularının katılımına açık olarak düzenlenen "Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanununun Genel Değerlendirmesi" konulu konferansa 200’ü aşkın hukukçu katıldı.Bankadan yapılan açıklamaya göre, konuşmacı olarak konferansa katılan Marmara Üniversitesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Burak Özen, mevzuat değerlendirmesi ile birlikte uygulamadaki sorunlar ve konuya ilişkin teorik tartışmaları katılımcılara aktardı.QNB Finansbank Hukuk Müşavirliğinin ikinci kez düzenlediği hukuk konferansında bu yıl "Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu" ele alındı. Konferans, bu yıl da tüm banka hukukçularının katılımına açık olarak gerçekleşti.23 Mayıs’ta QNB Finansbank Kristal Kule’de düzenlenen konferans toplam üç oturumda gerçekleşti. Açılış konuşmalarını QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve QNB Finansbank Hukuk Müşavirliği Genel Müdür Yardımcısı Emel Yılmaz Özbay’ın yaptığı konferansa, banka sektöründe çalışan 200’ü aşkın hukukçu katıldı.Özen, sunumunda sektörde önemli bir gündem oluşturan "Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni" mevzuatı hakkında görüş ve değerlendirmelerini katılımcılar ile paylaştı ve katılımcıların uygulamaya yönelik sorularını cevapladı.Konferans, QNB Finansbank İç Sistemler Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yurdalan tarafından Prof. Özen’e plaket verilmesi ile sona erdi.
İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank Kristal Kule’de tüm banka hukukçularının katılımına açık olarak düzenlenen "Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanununun...
İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank Kristal Kule’de tüm banka hukukçularının katılımına açık olarak düzenlenen "Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanununun Genel Değerlendirmesi" konulu konferansa 200’ü aşkın hukukçu katıldı.
Bankadan yapılan açıklamaya göre, konuşmacı olarak konferansa katılan Marmara Üniversitesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Burak Özen, mevzuat değerlendirmesi ile birlikte uygulamadaki sorunlar ve konuya ilişkin teorik tartışmaları katılımcılara aktardı.
QNB Finansbank Hukuk Müşavirliğinin ikinci kez düzenlediği hukuk konferansında bu yıl "Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu" ele alındı. Konferans, bu yıl da tüm banka hukukçularının katılımına açık olarak gerçekleşti.
23 Mayıs’ta QNB Finansbank Kristal Kule’de düzenlenen konferans toplam üç oturumda gerçekleşti. Açılış konuşmalarını QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve QNB Finansbank Hukuk Müşavirliği Genel Müdür Yardımcısı Emel Yılmaz Özbay’ın yaptığı konferansa, banka sektöründe çalışan 200’ü aşkın hukukçu katıldı.

Özen, sunumunda sektörde önemli bir gündem oluşturan "Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni" mevzuatı hakkında görüş ve değerlendirmelerini katılımcılar ile paylaştı ve katılımcıların uygulamaya yönelik sorularını cevapladı.

Konferans, QNB Finansbank İç Sistemler Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yurdalan tarafından Prof. Özen’e plaket verilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.