pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pursaklar'da Ramazan Etkinlikleri

23.05.2019 - 13:38, Güncelleme: 23.05.2019 - 13:38
 

Pursaklar'da Ramazan Etkinlikleri

ANKARA (AA) - Sanatçı Coşkun Sabah, Pursaklar ilçesinde ramazan etkinlikleri kapsamında konser verdi. Sabah, Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte...

ANKARA (AA) - Sanatçı Coşkun Sabah, Pursaklar ilçesinde ramazan etkinlikleri kapsamında konser verdi. Sabah, Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sevilen şarkılarını seslendirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Sipahi, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Mütevaziliğiyle ve kişiliğiyle bir ekol olan Coşkun Sabah'a bizlere yaşattığı duygular için teşekkür ediyorum." dedi. Sabah ise konserin çok güzel geçtiğini belirterek, "Eğlenceli, hüzünlü, duygulu, karma, güzel bir konser oldu. Beni dinlemeye gelen Pursaklar halkına ve beni sizle buluşturan Ertuğrul başkana teşekkür ediyorum." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Sanatçı Coşkun Sabah, Pursaklar ilçesinde ramazan etkinlikleri kapsamında konser verdi. Sabah, Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte...

ANKARA (AA) - Sanatçı Coşkun Sabah, Pursaklar ilçesinde ramazan etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Sabah, Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sevilen şarkılarını seslendirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Sipahi, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Mütevaziliğiyle ve kişiliğiyle bir ekol olan Coşkun Sabah'a bizlere yaşattığı duygular için teşekkür ediyorum." dedi.

Sabah ise konserin çok güzel geçtiğini belirterek, "Eğlenceli, hüzünlü, duygulu, karma, güzel bir konser oldu. Beni dinlemeye gelen Pursaklar halkına ve beni sizle buluşturan Ertuğrul başkana teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.