pendik escort bayan
ak

Pursaklar'da Kadınlara İftar Sofrası Eğitimi

17.05.2018 - 12:08, Güncelleme: 17.05.2018 - 12:08
 

Pursaklar'da Kadınlara İftar Sofrası Eğitimi

ANKARA (AA) - Pursaklar'da kadınlar için iftar sofrası eğitimi verildiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, tatlı ustası Mahut Dolmacı tarafından,...

ANKARA (AA) - Pursaklar'da kadınlar için iftar sofrası eğitimi verildiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, tatlı ustası Mahut Dolmacı tarafından, Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi üyelerine özel iftar sofrası hazırlama sunumu yapıldığı belirtildi.Ramazanın gelmesiyle birlikte misafirlerini ağırlayacak olan kadınların, iftar sofralarının özel olması için büyük gayret gösterdiği aktarılan açıklamada, Dolmacı'nın iftar sofrası hazırlamanın püf noktasını anlattığı kaydedildi. Dolmacı'nın, iftar menüsü için süzme mercimek çorbası, yayla çorbası, yenidünya kebabı, yeşil erik tava, bulgur pilavı, salata çeşitleri, güllaç ve katmer yapımı eğitimi verdiği ifade edilen açıklamada, kadınlara sofralarından güler yüzü de eksik etmemeleri tavsiyesinde bulunduğu belirtildi.
ANKARA (AA) - Pursaklar'da kadınlar için iftar sofrası eğitimi verildiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, tatlı ustası Mahut Dolmacı tarafından,...

ANKARA (AA) - Pursaklar'da kadınlar için iftar sofrası eğitimi verildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, tatlı ustası Mahut Dolmacı tarafından, Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi üyelerine özel iftar sofrası hazırlama sunumu yapıldığı belirtildi.

Ramazanın gelmesiyle birlikte misafirlerini ağırlayacak olan kadınların, iftar sofralarının özel olması için büyük gayret gösterdiği aktarılan açıklamada, Dolmacı'nın iftar sofrası hazırlamanın püf noktasını anlattığı kaydedildi.

Dolmacı'nın, iftar menüsü için süzme mercimek çorbası, yayla çorbası, yenidünya kebabı, yeşil erik tava, bulgur pilavı, salata çeşitleri, güllaç ve katmer yapımı eğitimi verdiği ifade edilen açıklamada, kadınlara sofralarından güler yüzü de eksik etmemeleri tavsiyesinde bulunduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.