pendik escort bayan
ak

Pursaklar’da 34 Noktaya Giysi Kumbarası

20.03.2018 - 11:03, Güncelleme: 20.03.2018 - 11:03
 

Pursaklar’da 34 Noktaya Giysi Kumbarası

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde 34 noktaya yerleştirilen Kullanılmış Ayakkabı ve Giysi Kumbarası vatandaşlardan ilgi gördü. Belediyeden yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde 34 noktaya yerleştirilen Kullanılmış Ayakkabı ve Giysi Kumbarası vatandaşlardan ilgi gördü. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Pursaklar Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kentin belirli noktalarına Kullanılmış Ayakkabı ve Giysi Kumbarası yerleştirildi.Kumbarada toplanarak geri dönüşüme kazandırılacak olan giysiler ve ayakkabıların geliri, omurilik ve kas hastalarına bağışlanacak. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, sosyal ve kültürel belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Paylaşmak güzeldir çünkü bizlerin fazlası başkalarının eksiği olabilir. Bu kumbaralarımızda toplanan giysi ve ayakkabıların geri dönüşümünden elde edilen gelir, omurilik ve kas hastalarına bağışlanacak. Böyle güzel işlere vesile olmak hem bizi hem de hemşehrilerimizi mutlu ediyor.” dedi. İlçenin 34 noktasında yerleştirilen Kullanılmış Ayakkabı ve Giysi Kumbarası, Pursaklılar tarafından ilgiyle karşılandı, vatandaşlar ihtiyaç fazlası kıyafet ve ayakkabılarını kumbaralara bırakmaya başladı.
ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde 34 noktaya yerleştirilen Kullanılmış Ayakkabı ve Giysi Kumbarası vatandaşlardan ilgi gördü. Belediyeden yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde 34 noktaya yerleştirilen Kullanılmış Ayakkabı ve Giysi Kumbarası vatandaşlardan ilgi gördü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Pursaklar Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kentin belirli noktalarına Kullanılmış Ayakkabı ve Giysi Kumbarası yerleştirildi.

Kumbarada toplanarak geri dönüşüme kazandırılacak olan giysiler ve ayakkabıların geliri, omurilik ve kas hastalarına bağışlanacak.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, sosyal ve kültürel belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Paylaşmak güzeldir çünkü bizlerin fazlası başkalarının eksiği olabilir. Bu kumbaralarımızda toplanan giysi ve ayakkabıların geri dönüşümünden elde edilen gelir, omurilik ve kas hastalarına bağışlanacak. Böyle güzel işlere vesile olmak hem bizi hem de hemşehrilerimizi mutlu ediyor.” dedi.

İlçenin 34 noktasında yerleştirilen Kullanılmış Ayakkabı ve Giysi Kumbarası, Pursaklılar tarafından ilgiyle karşılandı, vatandaşlar ihtiyaç fazlası kıyafet ve ayakkabılarını kumbaralara bırakmaya başladı.

Pursaklar’da 34 Noktaya Giysi Kumbarası

Pursaklar’da 34 Noktaya Giysi Kumbarası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.