pendik escort bayan
ak

Pursaklar Gençlik Akademisinin Yıl Sonu Etkinliği

Siyaset 21.04.2018 - 18:23, Güncelleme: 21.04.2018 - 18:23
 

Pursaklar Gençlik Akademisinin Yıl Sonu Etkinliği

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Gençlik Akademisince Abdürrahim Karakoç Kültür Merkezinde yıl sonu etkinliği yapıldı. Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Gençlik Akademisince Abdürrahim Karakoç Kültür Merkezinde yıl sonu etkinliği yapıldı. Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in katıldığı etkinlikte öğrenciler ney üfledi, piyano dinletisi ve halk oyunları gösterisi sundu. Programda Gençlik Akademisinin engelli öğrencilerinin yaptığı gösteriler beğeniyle izlendi. Etkinlikte konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Çocuklarımız bir yıl içerisinde Gençlik Akademisinde edindikleri kazanımları burada sergiliyorlar. Tabii bununla ilgili öğrencilerimize sertifikalarını da verdik. Yani eğitim faaliyetlerimizin semeresini alıyoruz." dedi. Programın sonunda öğrencilere sertifika ve plaket verildi.
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Gençlik Akademisince Abdürrahim Karakoç Kültür Merkezinde yıl sonu etkinliği yapıldı. Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Gençlik Akademisince Abdürrahim Karakoç Kültür Merkezinde yıl sonu etkinliği yapıldı.

Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in katıldığı etkinlikte öğrenciler ney üfledi, piyano dinletisi ve halk oyunları gösterisi sundu.

Programda Gençlik Akademisinin engelli öğrencilerinin yaptığı gösteriler beğeniyle izlendi.

Etkinlikte konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Çocuklarımız bir yıl içerisinde Gençlik Akademisinde edindikleri kazanımları burada sergiliyorlar. Tabii bununla ilgili öğrencilerimize sertifikalarını da verdik. Yani eğitim faaliyetlerimizin semeresini alıyoruz." dedi.

Programın sonunda öğrencilere sertifika ve plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.