pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pursaklar Belediyesinden Çocuklara Bisiklet Hediyesi

19.04.2018 - 13:43, Güncelleme: 19.04.2018 - 13:43
 

Pursaklar Belediyesinden Çocuklara Bisiklet Hediyesi

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, ilçede Ankara Büyükşehir Belediyesince geçen yıl sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye ediyor. Pursaklar Belediye...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, ilçede Ankara Büyükşehir Belediyesince geçen yıl sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ankara Büyükşehir Belediyesince sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye edilmesi uygulaması kapsamında, ziyaretlerini sürdürdü. Çetin, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesince her yıl yapılan sünnet merasiminin ardından tüm çocukların kayıtlarını aldıklarını ve sonrasında kendilerini evlerinde ziyaret etiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Hepsini tek tek ziyaret ediyoruz. Bazen ziyaretlerimiz gecikebiliyor, bu unuttuğumuz anlamına gelmesin. Programlar dahilinde hepsini ziyaret edeceğiz. Hemşehrilerimin kapısını çaldığımızda bizleri bağırlarına basıyorlar. Bu da yapılan işin ne kadar güzel olduğunu bize gösteriyor. Onlarla bir araya gelmek, dertleşmek, ihtiyaçlarını karşılamak ve en önemlisi herkesi tebessüm ettirmek, dualarını almak bizim için en güzel hizmettir."
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, ilçede Ankara Büyükşehir Belediyesince geçen yıl sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye ediyor. Pursaklar Belediye...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, ilçede Ankara Büyükşehir Belediyesince geçen yıl sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ankara Büyükşehir Belediyesince sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye edilmesi uygulaması kapsamında, ziyaretlerini sürdürdü.

Çetin, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesince her yıl yapılan sünnet merasiminin ardından tüm çocukların kayıtlarını aldıklarını ve sonrasında kendilerini evlerinde ziyaret etiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Hepsini tek tek ziyaret ediyoruz. Bazen ziyaretlerimiz gecikebiliyor, bu unuttuğumuz anlamına gelmesin. Programlar dahilinde hepsini ziyaret edeceğiz. Hemşehrilerimin kapısını çaldığımızda bizleri bağırlarına basıyorlar. Bu da yapılan işin ne kadar güzel olduğunu bize gösteriyor. Onlarla bir araya gelmek, dertleşmek, ihtiyaçlarını karşılamak ve en önemlisi herkesi tebessüm ettirmek, dualarını almak bizim için en güzel hizmettir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.