pendik escort bayan
ak

Pursaklar Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi

12.06.2019 - 12:28, Güncelleme: 12.06.2019 - 12:28
 

Pursaklar Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde belediye ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi törenle imzalandı. Pursaklar Belediyesinde makamda gerçekleşen...

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde belediye ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi törenle imzalandı. Pursaklar Belediyesinde makamda gerçekleşen törene Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Bem-Bir-Sen Ankara 1 nolu Şube Başkanı Feridun Güneş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sözleşmenin imzalamasının ardından konuşan Güneş, sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek, Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e teşekkür etti. Güneş, "Başkanımız atmış olduğu bu imza ile memurlarının yanında olduğunu göstermiştir. Memurlarımız da Pursaklar'a daha iyi hizmet etmek için tüm güçlerini ortaya koyacaktır." dedi. Belediye Başkanı Çetin de, ilçeye değer katan çalışmalarda personelin de alın teri ve emeği bulunduğunu anlatarak, bu emeğin karşılığını çalışanlara en üst düzeyde vermek adına çaba sarf ettiklerini dile getirdi.Sözleşmenin çalışanların motivasyonunu artıracağına inandığını ifade eden Çetin, "Allah bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde belediye ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi törenle imzalandı. Pursaklar Belediyesinde makamda gerçekleşen...

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde belediye ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi törenle imzalandı.

Pursaklar Belediyesinde makamda gerçekleşen törene Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Bem-Bir-Sen Ankara 1 nolu Şube Başkanı Feridun Güneş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sözleşmenin imzalamasının ardından konuşan Güneş, sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek, Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e teşekkür etti.

Güneş, "Başkanımız atmış olduğu bu imza ile memurlarının yanında olduğunu göstermiştir. Memurlarımız da Pursaklar'a daha iyi hizmet etmek için tüm güçlerini ortaya koyacaktır." dedi.

Belediye Başkanı Çetin de, ilçeye değer katan çalışmalarda personelin de alın teri ve emeği bulunduğunu anlatarak, bu emeğin karşılığını çalışanlara en üst düzeyde vermek adına çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Sözleşmenin çalışanların motivasyonunu artıracağına inandığını ifade eden Çetin, "Allah bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.