pendik escort bayan
ak

Pursaklar Belediyesi Hizmet Binası İnşaatı

13.02.2018 - 13:03, Güncelleme: 13.02.2018 - 13:03
 

Pursaklar Belediyesi Hizmet Binası İnşaatı

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesinin bütün birimlerini bir araya toplamak ve vatandaşın işini kolaylaştırmak için yapımına başladığı yeni belediye...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesinin bütün birimlerini bir araya toplamak ve vatandaşın işini kolaylaştırmak için yapımına başladığı yeni belediye hizmet binası inşaatı devam ediyor.Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, hemşehrilerinin ihtiyaçlarına her zaman öncelik verdiklerini vurguladı. Pursaklar'a kültür merkezleri, düğün salonları, sağlık ocakları, kapalı pazarlar, muhtarlık binaları, spor salonları, parklar, dede torun evleri, hanım evleri, nezaket okulları, halı sahalar ve daha birçok hizmeti kazandırdıklarını belirten Çetin, "Belediye hizmet binamıza ihtiyaç vardı. İlçemiz hızla büyüyor, nüfusumuz artıyor. Belediye birimlerimiz farklı noktalarda, ayrı binalarda hizmet veriyor. İstiyoruz ki hepsini bir araya toplayarak hizmet verip, hemşehrilerimizin işini kolaylaştıralım. İnşaat çok hızlı ilerliyor. İnşallah öngörülen süreden daha önce tamamlanıp hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır." ifadelerini kullandı.Pursaklar Belediyesi hizmet binasında, belediyenin tüm müdürlükleri ile encümen ve meclis toplantı-grup odaları, 160 kişilik konferans salonu, 200 kişilik yemekhane, 50 araçlık kapalı, 150 araçlık açık otopark ve büyük bir arşiv yer alıyor. Selçuklu-Türk mimari tasarım unsurları esas alınarak inşa edilen belediye hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. Binanın 2018 yılı sonlarına doğru tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesinin bütün birimlerini bir araya toplamak ve vatandaşın işini kolaylaştırmak için yapımına başladığı yeni belediye...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesinin bütün birimlerini bir araya toplamak ve vatandaşın işini kolaylaştırmak için yapımına başladığı yeni belediye hizmet binası inşaatı devam ediyor.

Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, hemşehrilerinin ihtiyaçlarına her zaman öncelik verdiklerini vurguladı.

Pursaklar'a kültür merkezleri, düğün salonları, sağlık ocakları, kapalı pazarlar, muhtarlık binaları, spor salonları, parklar, dede torun evleri, hanım evleri, nezaket okulları, halı sahalar ve daha birçok hizmeti kazandırdıklarını belirten Çetin, "Belediye hizmet binamıza ihtiyaç vardı. İlçemiz hızla büyüyor, nüfusumuz artıyor. Belediye birimlerimiz farklı noktalarda, ayrı binalarda hizmet veriyor. İstiyoruz ki hepsini bir araya toplayarak hizmet verip, hemşehrilerimizin işini kolaylaştıralım. İnşaat çok hızlı ilerliyor. İnşallah öngörülen süreden daha önce tamamlanıp hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır." ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediyesi hizmet binasında, belediyenin tüm müdürlükleri ile encümen ve meclis toplantı-grup odaları, 160 kişilik konferans salonu, 200 kişilik yemekhane, 50 araçlık kapalı, 150 araçlık açık otopark ve büyük bir arşiv yer alıyor. Selçuklu-Türk mimari tasarım unsurları esas alınarak inşa edilen belediye hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. Binanın 2018 yılı sonlarına doğru tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.