pendik escort bayan
ak

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin İnşaatları İnceledi

28.03.2018 - 12:18, Güncelleme: 28.03.2018 - 12:18
 

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin İnşaatları İnceledi

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede yapımı süren inşaatları inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede yapımı süren inşaatları inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Çetin, ilçedeki Saray Kına Evi ve Saray Nezaket Okulu, Eğitim Kültür ve Yurt binası ile kına evi gibi yapımı süren inşaatlarda incelemelerde bulundu.Çetin, incelemeleri sırasında işçiler ve yüklenici firma yetkilileriyle sohbet edip inşaatlar hakkında bilgi aldı.Açıklamada görüşüne yer verilen Çetin, çalışmaların hızla devam ettiğini aktararak, "Yüklenici firmalar çok titiz ve güzel çalışıyor. Allah kazadan beladan korusun. İnşallah inşaatı devam eden projelerimizi öngörülen sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Hemşehrilerimizin duası ve tebessümü bizim için önemlidir." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede yapımı süren inşaatları inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede yapımı süren inşaatları inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Çetin, ilçedeki Saray Kına Evi ve Saray Nezaket Okulu, Eğitim Kültür ve Yurt binası ile kına evi gibi yapımı süren inşaatlarda incelemelerde bulundu.

Çetin, incelemeleri sırasında işçiler ve yüklenici firma yetkilileriyle sohbet edip inşaatlar hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşüne yer verilen Çetin, çalışmaların hızla devam ettiğini aktararak, "Yüklenici firmalar çok titiz ve güzel çalışıyor. Allah kazadan beladan korusun. İnşallah inşaatı devam eden projelerimizi öngörülen sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Hemşehrilerimizin duası ve tebessümü bizim için önemlidir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.