pendik escort bayan
ak

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

23.10.2017 - 17:38, Güncelleme: 23.10.2017 - 17:38
 

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Çankırı Merkez PTT binasında gerçekleşen törende, 177'nci...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Çankırı Merkez PTT binasında gerçekleşen törende, 177'nci müşteri olan Vahit Kaynar'a çeşitli hediyeler verildi.Çankırı PTT Başmüdürü Nuri Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1840 yılında Posta Nezareti’nin kurulmasıyla temelleri atılan PTT'nin bugün 177 yaşında dev bir milli kuruluş olduğunu söyledi.Yaklaşık iki asır boyunca iyi günde ve kötü günde milletin yanında yer aldıklarını belirten Karaca, "Her şart altında ülkemize en iyi hizmeti vermeyi şiar edinmiş posta teşkilatımız, günümüzde de aynı inanç, şevk ve kararlılıkla çalışmaktadır. PTT’miz 177’nci yılını haklı bir gurur ve büyük bir mutlulukla kutlamaktadır." dedi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Çankırı Merkez PTT binasında gerçekleşen törende, 177'nci...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Çankırı Merkez PTT binasında gerçekleşen törende, 177'nci müşteri olan Vahit Kaynar'a çeşitli hediyeler verildi.

Çankırı PTT Başmüdürü Nuri Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1840 yılında Posta Nezareti’nin kurulmasıyla temelleri atılan PTT'nin bugün 177 yaşında dev bir milli kuruluş olduğunu söyledi.

Yaklaşık iki asır boyunca iyi günde ve kötü günde milletin yanında yer aldıklarını belirten Karaca, "Her şart altında ülkemize en iyi hizmeti vermeyi şiar edinmiş posta teşkilatımız, günümüzde de aynı inanç, şevk ve kararlılıkla çalışmaktadır. PTT’miz 177’nci yılını haklı bir gurur ve büyük bir mutlulukla kutlamaktadır." dedi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.