pendik escort bayan
ak

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

23.10.2017 - 13:53, Güncelleme: 23.10.2017 - 13:53
 

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Eskişehir İki Eylül Merkez PTT binasında gerçekleşen...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Eskişehir İki Eylül Merkez PTT binasında gerçekleşen törende, 177'nci müşteriye çeşitli hediyeler verildi. Eskişehir PTT Başmüdürü Hüseyin Zengin, 1840 yılında kurulan teşkilatın bugüne kadar Türk halkına kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam ettiğini söyledi.PTT'nin, ülkenin en köklü ve en saygın kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Zengin, "Şirketimiz, hizmet sektöründe göstermiş olduğu üstün başarı ve çalışmalarını bundan sonra da aynı anlayışla elindeki kaynakları en etkin ve ekonomik bir şekilde kullanarak daha nice yıllar halkımıza yararlı ve kaliteli hizmet sunmaya devam edecektir." dedi.İşlem yapmak için girdiği PTT'de 177'nci müşteri olduğunu öğrenen Aysel Demirbüken de şaşırdığını ve çok mutlu olduğunu söyleyerek PTT Başmüdürü Zengin'e teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Eskişehir İki Eylül Merkez PTT binasında gerçekleşen...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Eskişehir İki Eylül Merkez PTT binasında gerçekleşen törende, 177'nci müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

Eskişehir PTT Başmüdürü Hüseyin Zengin, 1840 yılında kurulan teşkilatın bugüne kadar Türk halkına kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam ettiğini söyledi.

PTT'nin, ülkenin en köklü ve en saygın kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Zengin, "Şirketimiz, hizmet sektöründe göstermiş olduğu üstün başarı ve çalışmalarını bundan sonra da aynı anlayışla elindeki kaynakları en etkin ve ekonomik bir şekilde kullanarak daha nice yıllar halkımıza yararlı ve kaliteli hizmet sunmaya devam edecektir." dedi.

İşlem yapmak için girdiği PTT'de 177'nci müşteri olduğunu öğrenen Aysel Demirbüken de şaşırdığını ve çok mutlu olduğunu söyleyerek PTT Başmüdürü Zengin'e teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.