pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

20.10.2017 - 14:03, Güncelleme: 20.10.2017 - 14:03
 

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Kavak mesajında, 1840 yılında kurulan...

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Kavak mesajında, 1840 yılında kurulan PTT'nin geçen süre zarfında çağın ve teknolojinin gereksinimlerine uygun olarak her geçen gün kendini yenileyerek hizmet yolculuğuna posta, banka ve lojistik alanlarında devam ettiğini belirtti.PTT'nin yurt genelinde geniş iş ve hizmet ağına sahip olduğunu vurgulayan Kavak, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Sivas İl genelinde de 16 PTT Merkez Müdürlüğü, 28 PTT şubesi, 10 PTT Acentesi olmak üzere toplam 54 iş yerinde halkımıza posta, banka ve lojistik alanlarında hizmet vermeye devam etmektedir.Güçlü Türkiye'nin yenilenen kuruluşu PTT hizmet kalitesini ve çeşidini gelişen teknolojiye paralel olarak her geçen gün kendini yenilemeye devam etmekte, aynı zamanda daha modern ortam ve mekanlarda hizmet sunulması için tüm iş yerlerini PTT Bank konseptine uygun hale getirme projelerini sürdürmektedir.Bu vesileyle,177. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız PTT'mize bu güne kadar emeği geçen bütün mensuplarımızı minnet ve şükranla anıyor çalışan personelimize göstermiş oldukları üstün gayret ve emekten dolayı teşekkür ediyorum."
SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Kavak mesajında, 1840 yılında kurulan...

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kavak mesajında, 1840 yılında kurulan PTT'nin geçen süre zarfında çağın ve teknolojinin gereksinimlerine uygun olarak her geçen gün kendini yenileyerek hizmet yolculuğuna posta, banka ve lojistik alanlarında devam ettiğini belirtti.

PTT'nin yurt genelinde geniş iş ve hizmet ağına sahip olduğunu vurgulayan Kavak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sivas İl genelinde de 16 PTT Merkez Müdürlüğü, 28 PTT şubesi, 10 PTT Acentesi olmak üzere toplam 54 iş yerinde halkımıza posta, banka ve lojistik alanlarında hizmet vermeye devam etmektedir.Güçlü Türkiye'nin yenilenen kuruluşu PTT hizmet kalitesini ve çeşidini gelişen teknolojiye paralel olarak her geçen gün kendini yenilemeye devam etmekte, aynı zamanda daha modern ortam ve mekanlarda hizmet sunulması için tüm iş yerlerini PTT Bank konseptine uygun hale getirme projelerini sürdürmektedir.

Bu vesileyle,177. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız PTT'mize bu güne kadar emeği geçen bütün mensuplarımızı minnet ve şükranla anıyor çalışan personelimize göstermiş oldukları üstün gayret ve emekten dolayı teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.