pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ptt'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

24.10.2016 - 17:43, Güncelleme: 24.10.2016 - 17:43
 

Ptt'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

NİĞDE (AA) - Niğde PTT Başmüdürü Bedri Evran ve kurum çalışanları Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla...

NİĞDE (AA) - Niğde PTT Başmüdürü Bedri Evran ve kurum çalışanları Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla Vali Ertan Peynircioğlu'nu ziyaret etti.Peynircioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, ülkelerin ve milletlerin tarihlerinde önemli kurum ve kuruluşların olduğu belirterek, PTT'nin bu kurumların arasında yer aldığını söyledi.PTT teşkilatının insan hayatında da uç noktalara sirayet etmesi nedeni ile önemli görevler üstlendiğini belirterek, "PTT teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutlar tüm çalışanlarına başarılar dilerim." dedi.Başmüdür Evran, 15 Temmuz darbe gününe özel olarak bastırılan "15 Temmuz Şehitler Günü (Milletim Büyüksün)" anma pulunu Vali Peynircioğlu'na takdim etti.
NİĞDE (AA) - Niğde PTT Başmüdürü Bedri Evran ve kurum çalışanları Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla...

NİĞDE (AA) - Niğde PTT Başmüdürü Bedri Evran ve kurum çalışanları Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla Vali Ertan Peynircioğlu'nu ziyaret etti.

Peynircioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, ülkelerin ve milletlerin tarihlerinde önemli kurum ve kuruluşların olduğu belirterek, PTT'nin bu kurumların arasında yer aldığını söyledi.

PTT teşkilatının insan hayatında da uç noktalara sirayet etmesi nedeni ile önemli görevler üstlendiğini belirterek, "PTT teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutlar tüm çalışanlarına başarılar dilerim." dedi.

Başmüdür Evran, 15 Temmuz darbe gününe özel olarak bastırılan "15 Temmuz Şehitler Günü (Milletim Büyüksün)" anma pulunu Vali Peynircioğlu'na takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.