pendik escort bayan
ak

Ptt'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

24.10.2016 - 14:43, Güncelleme: 24.10.2016 - 14:43
 

Ptt'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, 176. kuruluş yıl dönümü programı kapsamında gün içerisindeki 176. müşterisine gram altın hediye etti

ESKİŞEHİR (AA) - PTT'nin 176’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, gün içindeki 176 sıra nolu müşterisine 1 gramlık altın hediye etti. Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, kurumun 176. yılı dolayısıyla kuruluş gününde hizmet verdiği 176. müşterisini 1 gramlı altınla ödüllendirdi. PTT Başmüdürlüğünden bugün 176 sıra numarasıyla hizmet alan Aytekin Serin, sürpriz hediyesini Eskişehir PTT Başmüdürü Korkmaz Gencer'den aldı. Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 176 yıllık birikim ve deneyimiyle geçmişten geleceğe köprü kurduklarını söyledi. Türkiye genelinde 4 bin 500’ü aşkın işyeri ve 40 bini aşkın personel ile hizmet verdiklerini belirten Gencer, şunları söyledi: "Posta, kargo kurye ve PTT Bank hizmetlerimizin yanı sıra e-PTT AVM, PTT KEP, Elektronik imza gibi elektronik ticaret alanlarında da hizmetlerimiz devam ediyor. Biz çalışanlar olarak devraldığımız yüksek sorumlulukla şirketimizi daha da üst seviyelere taşımak ve bizden sonraki nesillere daha iyi bir PTT bırakmak için özveriyle çalışmamız gerektiği bilincini taşıyoruz. 176’ncı yılını kutladığımız şirketimizin yıl dönümünün ülkemize, milletimize ve üstün görev anlayışıyla çalışan bütün çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.“ dedi. PTT'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla altın kazanan Aytekin Serin ise “Kapıdan içeriye girdim. Numara aldıktan sonra PTT çalışanları benim 176’ncı kişi olduğumu söylediler. Burada çalışan arkadaşlar bugün PTT’nin 176’ncı kuruluş yıldönümü olduğunu söyleyince çok şaşırdım. Bundan dolayı çok memnun oldum, PTT ailesine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, 176. kuruluş yıl dönümü programı kapsamında gün içerisindeki 176. müşterisine gram altın hediye etti

ESKİŞEHİR (AA) - PTT'nin 176’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, gün içindeki 176 sıra nolu müşterisine 1 gramlık altın hediye etti.

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, kurumun 176. yılı dolayısıyla kuruluş gününde hizmet verdiği 176. müşterisini 1 gramlı altınla ödüllendirdi. PTT Başmüdürlüğünden bugün 176 sıra numarasıyla hizmet alan Aytekin Serin, sürpriz hediyesini Eskişehir PTT Başmüdürü Korkmaz Gencer'den aldı.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 176 yıllık birikim ve deneyimiyle geçmişten geleceğe köprü kurduklarını söyledi.

Türkiye genelinde 4 bin 500’ü aşkın işyeri ve 40 bini aşkın personel ile hizmet verdiklerini belirten Gencer, şunları söyledi:

"Posta, kargo kurye ve PTT Bank hizmetlerimizin yanı sıra e-PTT AVM, PTT KEP, Elektronik imza gibi elektronik ticaret alanlarında da hizmetlerimiz devam ediyor. Biz çalışanlar olarak devraldığımız yüksek sorumlulukla şirketimizi daha da üst seviyelere taşımak ve bizden sonraki nesillere daha iyi bir PTT bırakmak için özveriyle çalışmamız gerektiği bilincini taşıyoruz. 176’ncı yılını kutladığımız şirketimizin yıl dönümünün ülkemize, milletimize ve üstün görev anlayışıyla çalışan bütün çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.“ dedi.

PTT'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla altın kazanan Aytekin Serin ise “Kapıdan içeriye girdim. Numara aldıktan sonra PTT çalışanları benim 176’ncı kişi olduğumu söylediler. Burada çalışan arkadaşlar bugün PTT’nin 176’ncı kuruluş yıldönümü olduğunu söyleyince çok şaşırdım. Bundan dolayı çok memnun oldum, PTT ailesine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.