pendik escort bayan
ak

Ptt'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

24.10.2016 - 14:18, Güncelleme: 24.10.2016 - 14:18
 

Ptt'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

KIRŞEHİR (AA) - PTT Kırşehir Başmüdürü Yaşar Öztürk, teşkilatın 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü ziyaret...

KIRŞEHİR (AA) - PTT Kırşehir Başmüdürü Yaşar Öztürk, teşkilatın 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü ziyaret etti.Ziyarette konuşan Vali Şentürk, köklü bir kuruluş olan PTT’nin 176 yıldır millete sorunsuz bir şekilde hizmet ettiğini belirterek, teşkilatın Kurtuluş Savaşı yıllarında büyük görevler ifa ettiğini belirtti.Şentürk, “PTT teşkilatı, Kurtuluş Savaşı yıllarında Anadolu ile iletişimi, haberleşmeyi sağlayan ve mücadelenin başarıya ulaşmasında önemli katkıları olan bir kuruluştur. Günümüzde çağın teknolojisine ayak uydurarak ve faaliyet alanlarını genişleterek çok iyi bir noktaya geldi. Kar eden, yaptığı işlerle övündüğümüz PTT’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. PTT teşkilatı, daha nice yıllar bu asil millete hizmet etmeye devam edecektir." ifadelerini kullandı.Öztürk de görev alanlarında Kırşehir halkına en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösterdiklerini dile getirdi.Ziyaretin ardından, Başmüdür Öztürk, 176. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Vali Necati Şentürk'e PTT Filateli hediye etti.
KIRŞEHİR (AA) - PTT Kırşehir Başmüdürü Yaşar Öztürk, teşkilatın 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü ziyaret...

KIRŞEHİR (AA) - PTT Kırşehir Başmüdürü Yaşar Öztürk, teşkilatın 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Şentürk, köklü bir kuruluş olan PTT’nin 176 yıldır millete sorunsuz bir şekilde hizmet ettiğini belirterek, teşkilatın Kurtuluş Savaşı yıllarında büyük görevler ifa ettiğini belirtti.

Şentürk, “PTT teşkilatı, Kurtuluş Savaşı yıllarında Anadolu ile iletişimi, haberleşmeyi sağlayan ve mücadelenin başarıya ulaşmasında önemli katkıları olan bir kuruluştur. Günümüzde çağın teknolojisine ayak uydurarak ve faaliyet alanlarını genişleterek çok iyi bir noktaya geldi. Kar eden, yaptığı işlerle övündüğümüz PTT’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. PTT teşkilatı, daha nice yıllar bu asil millete hizmet etmeye devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Öztürk de görev alanlarında Kırşehir halkına en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Ziyaretin ardından, Başmüdür Öztürk, 176. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Vali Necati Şentürk'e PTT Filateli hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.