pendik escort bayan
ak

Ptt'den "Baharatlar" Konulu Sürekli Posta Pulları

Spor 17.04.2018 - 09:38, Güncelleme: 17.04.2018 - 09:38
 

Ptt'den "Baharatlar" Konulu Sürekli Posta Pulları

ANKARA (AA) - PTT AŞ, kırmızıbiber, karabiber, kimyon ve nane görsellerine yer vererek hazırladığı "Baharatlar" konulu sürekli posta pullarını yarın...

ANKARA (AA) - PTT AŞ, kırmızıbiber, karabiber, kimyon ve nane görsellerine yer vererek hazırladığı "Baharatlar" konulu sürekli posta pullarını yarın tedavüle çıkaracak.PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yemeklere verdikleri renk, tat ve kokuyla mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alan baharatları filateli dünyasına taşıyan şirket, kırmızıbiber, karabiber, kimyon ve nane görsellerine yer vererek "Baharatlar" konulu sürekli posta pulları hazırladı.Sürekli posta pulları yarın, 20 kuruş, 50 kuruş, 2,30 lira ve 6,50 liraya, söz konusu pullara ait ilk gün zarfı ise 10,75 liraya PTT iş yerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa çıkarılacak.Birbirinden lezzetli ve iştah açıcı dört farklı baharatın yer aldığı filatelik ürünlerin satışıyla aynı tarihte PTT Pul Müzesi'nde "Baharatlar Konulu Sürekli Posta Pulları 18.04.2018 ANKARA" ibareli ilk gün damgası kullandırılacak.
ANKARA (AA) - PTT AŞ, kırmızıbiber, karabiber, kimyon ve nane görsellerine yer vererek hazırladığı "Baharatlar" konulu sürekli posta pullarını yarın...

ANKARA (AA) - PTT AŞ, kırmızıbiber, karabiber, kimyon ve nane görsellerine yer vererek hazırladığı "Baharatlar" konulu sürekli posta pullarını yarın tedavüle çıkaracak.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yemeklere verdikleri renk, tat ve kokuyla mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alan baharatları filateli dünyasına taşıyan şirket, kırmızıbiber, karabiber, kimyon ve nane görsellerine yer vererek "Baharatlar" konulu sürekli posta pulları hazırladı.

Sürekli posta pulları yarın, 20 kuruş, 50 kuruş, 2,30 lira ve 6,50 liraya, söz konusu pullara ait ilk gün zarfı ise 10,75 liraya PTT iş yerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa çıkarılacak.

Birbirinden lezzetli ve iştah açıcı dört farklı baharatın yer aldığı filatelik ürünlerin satışıyla aynı tarihte PTT Pul Müzesi'nde "Baharatlar Konulu Sürekli Posta Pulları 18.04.2018 ANKARA" ibareli ilk gün damgası kullandırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.