pendik escort bayan
ak

PTT Teşkilatından Vali Davut GÜL’e Ziyaret

26.10.2016 - 20:22, Güncelleme: 26.10.2016 - 20:22
 

PTT Teşkilatından Vali Davut GÜL’e Ziyaret

Vali Davut GÜL, PTT Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü kapsamında Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar KAVAK ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

 Vali Davut GÜL, PTT Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü kapsamında Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar KAVAK ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali GÜL, yaptığı konuşmada; "PTT teşkilatı milletimizin yakından bildiği bu millete çok önemli hizmetlerde bulunmuş bir kurumumuz. Şuanda da bankacılık ve lojistik anlamında çok önemli hizmetler veriyorsunuz. Özellikle emeklilere, yaşlılara ve dezavantajlı grupların hizmet aldığı bir yer. PTT personelinin güler yüzlü olduğunu biliyoruz. Hizmetlerinde vatandaşı esas aldığını biliyoruz. Vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağladığını ve daha da fazlasını yapacağını biliyoruz.”dedi. PTT Genel Müdürlüğü tarafından lojistik hizmetlerinde kullanılmak üzere ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde arsa talebinde bulunulduğunu hatırlatan Valimiz GÜL, OSB yönetim kurulu toplantısı sonrasında gerekli tahsisatın yapıldığını ve PTT Teşkilatına lojistik hizmetleri anlamında Sivas Sanayicisi ve Esnafının güveninin tam olduğunu söyledi.  PTT Teşkilatı'nın 176. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Davut GÜL, fedakârca hizmet veren tüm PTT camiasını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette, PTT Teşkilatı'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar KAVAK, PTT Teşkilatı'nın kendini yenileyip, geliştirip, çağın teknolojisine uygun olarak hizmetlerini sürdürmeye devam ettiğini belirterek, PTT Teşkilatının eskiden olduğu gibi Kurtuluş Savaşı’nda da başarılı hizmetlerinden dolayı Büyük Önder Atatürk’ün takdirine layık görülmüş bir kurum olduğunu söyledi. - Sivas
Vali Davut GÜL, PTT Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü kapsamında Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar KAVAK ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

 

Vali Davut GÜL, PTT Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü kapsamında Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar KAVAK ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali GÜL, yaptığı konuşmada; "PTT teşkilatı milletimizin yakından bildiği bu millete çok önemli hizmetlerde bulunmuş bir kurumumuz. Şuanda da bankacılık ve lojistik anlamında çok önemli hizmetler veriyorsunuz. Özellikle emeklilere, yaşlılara ve dezavantajlı grupların hizmet aldığı bir yer. PTT personelinin güler yüzlü olduğunu biliyoruz. Hizmetlerinde vatandaşı esas aldığını biliyoruz. Vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağladığını ve daha da fazlasını yapacağını biliyoruz.”dedi.
 
PTT Genel Müdürlüğü tarafından lojistik hizmetlerinde kullanılmak üzere ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde arsa talebinde bulunulduğunu hatırlatan Valimiz GÜL, OSB yönetim kurulu toplantısı sonrasında gerekli tahsisatın yapıldığını ve PTT Teşkilatına lojistik hizmetleri anlamında Sivas Sanayicisi ve Esnafının güveninin tam olduğunu söyledi. 
 
PTT Teşkilatı'nın 176. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Davut GÜL, fedakârca hizmet veren tüm PTT camiasını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ziyarette, PTT Teşkilatı'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar KAVAK, PTT Teşkilatı'nın kendini yenileyip, geliştirip, çağın teknolojisine uygun olarak hizmetlerini sürdürmeye devam ettiğini belirterek, PTT Teşkilatının eskiden olduğu gibi Kurtuluş Savaşı’nda da başarılı hizmetlerinden dolayı Büyük Önder Atatürk’ün takdirine layık görülmüş bir kurum olduğunu söyledi. - Sivas
2016-10-26-20.22.24.png
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.