pendik escort bayan
ak

Ptt, Numune Hastanesi'nde Şube Açtı

18.10.2018 - 15:53, Güncelleme: 18.10.2018 - 15:53
 

Ptt, Numune Hastanesi'nde Şube Açtı

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürlüğü tarafından Numune Hastanesi'nde şube açıldı.Numune Hastanesinden yapılan açıklamaya göre, hasta ve hasta yakınlarının...

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürlüğü tarafından Numune Hastanesi'nde şube açıldı.Numune Hastanesinden yapılan açıklamaya göre, hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra hastane çalışanları ve hastane çevresine de hizmet verecek olan Yeni Numune Hastanesi PTT Şubesinde havale, hesaba para yatırma-çekme, HGS ödemeleri, fatura tahsilatları, 2022 engelli maaşları, 65 yaş maaşları, emekli maaşları, doğum yardımları işlemleri ile kargo, APS, mektup kabulü yapılıyor.PTT Şubesi, Numune Hastanesi Poliklinik girişinde 08.30-17.00 saatlerinde hizmet veriyor.
SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürlüğü tarafından Numune Hastanesi'nde şube açıldı.Numune Hastanesinden yapılan açıklamaya göre, hasta ve hasta yakınlarının...

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürlüğü tarafından Numune Hastanesi'nde şube açıldı.

Numune Hastanesinden yapılan açıklamaya göre, hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra hastane çalışanları ve hastane çevresine de hizmet verecek olan Yeni Numune Hastanesi PTT Şubesinde havale, hesaba para yatırma-çekme, HGS ödemeleri, fatura tahsilatları, 2022 engelli maaşları, 65 yaş maaşları, emekli maaşları, doğum yardımları işlemleri ile kargo, APS, mektup kabulü yapılıyor.

PTT Şubesi, Numune Hastanesi Poliklinik girişinde 08.30-17.00 saatlerinde hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.