pendik escort bayan
ak

Prusaklar Belediyesi Selçuklu Şehir Meydanı Tamamlandı

26.04.2018 - 13:08, Güncelleme: 26.04.2018 - 13:08
 

Prusaklar Belediyesi Selçuklu Şehir Meydanı Tamamlandı

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, Selçuklu mimari unsurlarıyla tasarlanan 3 bin metre karelik meydan çalışmasını tamamladı. Etrafında Selçuklu Kültür...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, Selçuklu mimari unsurlarıyla tasarlanan 3 bin metre karelik meydan çalışmasını tamamladı. Etrafında Selçuklu Kültür Merkezi, Saray Dede Torun Evi, Saray Ortaokulu, Saray Yeni Camisi, sağlık ocağı ve Atatürk Parkı bulunan ve "Pursaklar Belediyesi Selçuklu Şehir Meydanı" adı verilen alanda, ağaçlandırma, çiçeklendirme, zemin çalışması ve havuz bölümü tamamlandı. Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yaptığı değerlendirmede, şehircilikte geleneksel mimarinin önemine dikkat çekti.Başkan Çetin, şunları kaydetti: "Çok kısa sürede güzel bir meydan çalışması yaptık. Bizim şehir anlayışımızda geleneksel mimari ile tasarlanmış, taş yapılarla şekillenmiş, kültürel motiflerle bezenmiş binalar, saat kuleleri, şehir meydanları, şadırvanlar, camiler birer huzur kaynağıdır. Bizler ilçemize yeni eserler kazandırmaya ve tebessüm ettirmeye devam edeceğiz."
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, Selçuklu mimari unsurlarıyla tasarlanan 3 bin metre karelik meydan çalışmasını tamamladı. Etrafında Selçuklu Kültür...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, Selçuklu mimari unsurlarıyla tasarlanan 3 bin metre karelik meydan çalışmasını tamamladı.

Etrafında Selçuklu Kültür Merkezi, Saray Dede Torun Evi, Saray Ortaokulu, Saray Yeni Camisi, sağlık ocağı ve Atatürk Parkı bulunan ve "Pursaklar Belediyesi Selçuklu Şehir Meydanı" adı verilen alanda, ağaçlandırma, çiçeklendirme, zemin çalışması ve havuz bölümü tamamlandı.

Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yaptığı değerlendirmede, şehircilikte geleneksel mimarinin önemine dikkat çekti.

Başkan Çetin, şunları kaydetti:

"Çok kısa sürede güzel bir meydan çalışması yaptık. Bizim şehir anlayışımızda geleneksel mimari ile tasarlanmış, taş yapılarla şekillenmiş, kültürel motiflerle bezenmiş binalar, saat kuleleri, şehir meydanları, şadırvanlar, camiler birer huzur kaynağıdır. Bizler ilçemize yeni eserler kazandırmaya ve tebessüm ettirmeye devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.