pendik escort bayan
ak

Protokol üyeleri ve engelliler sahada buluştu

15.05.2016 - 14:20, Güncelleme: 15.05.2016 - 14:20
 

Protokol üyeleri ve engelliler sahada buluştu

SİVAS il protokol üyeleri, Türkiye Beyazay Derneği tarafından düzenlenen "Aşmak için hareket" projesi kapsamında engellilerle buluşarak futbol ve boccia...

SİVAS il protokol üyeleri, Türkiye Beyazay Derneği tarafından düzenlenen "Aşmak için hareket" projesi kapsamında engellilerle buluşarak futbol ve boccia oynadı.Türkiye Beyazay Derneği tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen "Aşmak için hareket" projesi kapsamında Sivas'ta il protokol üyeleri ile engelliler buluştu. "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" nedeniyle 4 Eylül dış sahada düzenlenen etkinliğe Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile birlikte çok sayıda protokol üyesi katıldı. Programda konuşan Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, "Sporla gelen birliktelik ve kaynaşma ortamını Sivaslı kardeşlerimizle yaşamaktan son derece mutluyuz. Engelli ve engelsiz herkesi birlikte spor yapmaya davet ediyorum" dedi. Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ise "Engellilerimizin sorunlarını paylaşmamız lazım. Sorunlar paylaştıkça azalır, ortadan kalkar. Ve hayatı paylaşmak içinde hiçbir engel yoktur. Sevgi her engeli aşar. Bu güzel etkinlikle bunu bir defa daha göstermiş olacağız" dedi. Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Kalaylı ve diğer il protokol üyeleri tekerlekli sandalyeye oturarak bedensel engellilerle birlikte boccia oynadılar. İl protokol üyeleri daha sonra bedensel ve işitme engellilerle yarı sahada çift kale maç yaptı.FOTOĞRAFLI
SİVAS il protokol üyeleri, Türkiye Beyazay Derneği tarafından düzenlenen "Aşmak için hareket" projesi kapsamında engellilerle buluşarak futbol ve boccia...

SİVAS il protokol üyeleri, Türkiye Beyazay Derneği tarafından düzenlenen "Aşmak için hareket" projesi kapsamında engellilerle buluşarak futbol ve boccia oynadı.

Türkiye Beyazay Derneği tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen "Aşmak için hareket" projesi kapsamında Sivas'ta il protokol üyeleri ile engelliler buluştu. "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" nedeniyle 4 Eylül dış sahada düzenlenen etkinliğe Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile birlikte çok sayıda protokol üyesi katıldı. Programda konuşan Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, "Sporla gelen birliktelik ve kaynaşma ortamını Sivaslı kardeşlerimizle yaşamaktan son derece mutluyuz. Engelli ve engelsiz herkesi birlikte spor yapmaya davet ediyorum" dedi. Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ise "Engellilerimizin sorunlarını paylaşmamız lazım. Sorunlar paylaştıkça azalır, ortadan kalkar. Ve hayatı paylaşmak içinde hiçbir engel yoktur. Sevgi her engeli aşar. Bu güzel etkinlikle bunu bir defa daha göstermiş olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Kalaylı ve diğer il protokol üyeleri tekerlekli sandalyeye oturarak bedensel engellilerle birlikte boccia oynadılar. İl protokol üyeleri daha sonra bedensel ve işitme engellilerle yarı sahada çift kale maç yaptı.

FOTOĞRAFLI

Protokol üyeleri ve engelliler sahada buluştu

Protokol üyeleri ve engelliler sahada buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.