pendik escort bayan
ak

Projeden Elde Edilen Gelir Mehmetçik Vakfı'na Bağışlandı

26.10.2018 - 11:28, Güncelleme: 26.10.2018 - 11:28
 

Projeden Elde Edilen Gelir Mehmetçik Vakfı'na Bağışlandı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı ve TEKNOKENT tarafından düzenlenen ve 2. Öğrenci Proje Fikir Yarışması'nda birinci olan "Taşıtlarda Tümleşik...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı ve TEKNOKENT tarafından düzenlenen ve 2. Öğrenci Proje Fikir Yarışması'nda birinci olan "Taşıtlarda Tümleşik Çalışan Termoelektrik Jeneratörü İle Atık Isı Enerjisinden Elektrik Enerjisinin Elde Edilmesi" projesinden sağlanan gelir Mehmetçik Vakfı'na bağışlandı.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, projenin akademik danışmanı Teknoloji Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İlker Temizer, projenin geçen yıl birinci olduğunu ifade etti.Temizer, projede yer alan öğrencilerine teşekkür ederek, şunları kaydetti:"Bu çalışma atık ısı enerjisini elektrik enerjisine döndüren hem egzoz kaynaklı hem de fren enerjisine dayalı bir enerji, bir dönüşüm çalışmasıdır. Gelir tamamen Mehmetçik Vakfına bağışlanmıştır. Ülkemizin son dönemlerde içinden geçmiş olduğu süreç ve ülkemizin özellikle askeri alanda yapmış olduğu başarılara bir katkı yapmak istedik. Biz üniversite ve bölümümüz adına öğrenci arkadaşlarımızla birlikte bu kapsamda Mehmetçik Vakfına bu maddi bağışı yapmayı planladık ve bunu gerçekleştirdik."
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı ve TEKNOKENT tarafından düzenlenen ve 2. Öğrenci Proje Fikir Yarışması'nda birinci olan "Taşıtlarda Tümleşik...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı ve TEKNOKENT tarafından düzenlenen ve 2. Öğrenci Proje Fikir Yarışması'nda birinci olan "Taşıtlarda Tümleşik Çalışan Termoelektrik Jeneratörü İle Atık Isı Enerjisinden Elektrik Enerjisinin Elde Edilmesi" projesinden sağlanan gelir Mehmetçik Vakfı'na bağışlandı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, projenin akademik danışmanı Teknoloji Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İlker Temizer, projenin geçen yıl birinci olduğunu ifade etti.

Temizer, projede yer alan öğrencilerine teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Bu çalışma atık ısı enerjisini elektrik enerjisine döndüren hem egzoz kaynaklı hem de fren enerjisine dayalı bir enerji, bir dönüşüm çalışmasıdır. Gelir tamamen Mehmetçik Vakfına bağışlanmıştır. Ülkemizin son dönemlerde içinden geçmiş olduğu süreç ve ülkemizin özellikle askeri alanda yapmış olduğu başarılara bir katkı yapmak istedik. Biz üniversite ve bölümümüz adına öğrenci arkadaşlarımızla birlikte bu kapsamda Mehmetçik Vakfına bu maddi bağışı yapmayı planladık ve bunu gerçekleştirdik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.