pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Prof.Dr. Kavak, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi rektörlüğüne aday

Siyaset 24.10.2018 - 15:23, Güncelleme: 24.10.2018 - 15:23
 

Prof.Dr. Kavak, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi rektörlüğüne aday

SİVAS'ta yeni kurulacak olan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi için rektör adayları ortaya çıkmaya başladı.

SİVAS'ta yeni kurulacak olan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi için rektör adayları ortaya çıkmaya başladı. Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof.Dr. Kaan Şevki Kavak, adaylığını açıkladı.Halen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde Öğretim Üyesi olan ve aynı zamanda üniversitenin Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğünü iki yılı aşkın bir süredir sürdüren Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak kentte yeni kurulan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü için aday olduğunu açıkladı.1968 Sivas doğumlu olan Kavak, 1989 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nü bitirdikten sonra aynı bölümde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. 1992 yılında yüksek lisans 1998 yılında ise doktora eğitimini tamamlayan Kavak, 2000 yılında 6 aylık TUBİTAK doktora sonrası NATO B1 bursu ile ABD'de; 1995 ve 2006 yıllarında ise, Fransa'da Yapısal Jeoloji-Tektonik ve uzaktan algılamanın jeolojik uygulamaları konularında araştırmalar yaptı. 2005 yılı M.Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması Üçüncülük Ödülünü "Türkiye Yer üstü Maden Yataklarının Uzaktan Algılama Yöntemleriyle Belirlenme Potansiyeli" başlıklı çalışmasıyla kazanan Kavak, 2005 yılında doçent, 2010 yılında ise profesör unvanını aldı. Bir yıl süreyle İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde görevlendirilen Prof. Dr. Kavak, halen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde görev yapıyor. Cumhuriyet Üniversitesi'nde proje başvuru sayısının artırılmasına yönelik yürütücülüğünü yaptığı Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde pek çok başarıya imza atan Kavak, üniversitedeki bir çok akademisyene proje yazma eğitimi programlarında yürütücülük yaptı.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta yeni kurulacak olan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi için rektör adayları ortaya çıkmaya başladı.

SİVAS'ta yeni kurulacak olan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi için rektör adayları ortaya çıkmaya başladı. Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof.Dr. Kaan Şevki Kavak, adaylığını açıkladı.

Halen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde Öğretim Üyesi olan ve aynı zamanda üniversitenin Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğünü iki yılı aşkın bir süredir sürdüren Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak kentte yeni kurulan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü için aday olduğunu açıkladı.

1968 Sivas doğumlu olan Kavak, 1989 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nü bitirdikten sonra aynı bölümde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. 1992 yılında yüksek lisans 1998 yılında ise doktora eğitimini tamamlayan Kavak, 2000 yılında 6 aylık TUBİTAK doktora sonrası NATO B1 bursu ile ABD'de; 1995 ve 2006 yıllarında ise, Fransa'da Yapısal Jeoloji-Tektonik ve uzaktan algılamanın jeolojik uygulamaları konularında araştırmalar yaptı. 2005 yılı M.Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması Üçüncülük Ödülünü "Türkiye Yer üstü Maden Yataklarının Uzaktan Algılama Yöntemleriyle Belirlenme Potansiyeli" başlıklı çalışmasıyla kazanan Kavak, 2005 yılında doçent, 2010 yılında ise profesör unvanını aldı. Bir yıl süreyle İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde görevlendirilen Prof. Dr. Kavak, halen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde görev yapıyor. Cumhuriyet Üniversitesi'nde proje başvuru sayısının artırılmasına yönelik yürütücülüğünü yaptığı Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde pek çok başarıya imza atan Kavak, üniversitedeki bir çok akademisyene proje yazma eğitimi programlarında yürütücülük yaptı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.