pendik escort bayan
ak

Prof. Dr. Bozkurt, Ölümünün Birinci Yılında Anıldı

12.03.2018 - 16:38, Güncelleme: 12.03.2018 - 16:38
 

Prof. Dr. Bozkurt, Ölümünün Birinci Yılında Anıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Rifat Bozkurt,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Rifat Bozkurt, vefatının birinci yıl dönümünde çalışma arkadaşları tarafından, adını taşıyan "Mineral Müzesi" önünde anıldı. ESOGÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü ve Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen anma töreninde konuşan Jeoloji Mühendisliği Mineraloji-Petrografi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selahattin Kadir, merhum Bozkurt'un bölümün kurulmasında önemli katkılarının olduğunu ve çalışma hayatı boyunca derlediği birbirinden değerli mineral örneklerini meslektaşlarına emanet ettiğini belirtti. Kadir, "Bugün, fiziki olarak aramızda olamasa da bize miras bırakmış olduğu bu değerler ile manevi olarak her zaman bizlerledir. Huzurlarınızda, Rifat Bozkurt'u bölümümüz adına sonsuz saygı ve özlemle anıyorum ve nur içinde yatmasını diliyorum." ifadesini kullandı.Törende, çalışma arkadaşları Bozkurt'a duydukları özlemi dile getirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Rifat Bozkurt,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Rifat Bozkurt, vefatının birinci yıl dönümünde çalışma arkadaşları tarafından, adını taşıyan "Mineral Müzesi" önünde anıldı.

ESOGÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü ve Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen anma töreninde konuşan Jeoloji Mühendisliği Mineraloji-Petrografi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selahattin Kadir, merhum Bozkurt'un bölümün kurulmasında önemli katkılarının olduğunu ve çalışma hayatı boyunca derlediği birbirinden değerli mineral örneklerini meslektaşlarına emanet ettiğini belirtti.

Kadir, "Bugün, fiziki olarak aramızda olamasa da bize miras bırakmış olduğu bu değerler ile manevi olarak her zaman bizlerledir. Huzurlarınızda, Rifat Bozkurt'u bölümümüz adına sonsuz saygı ve özlemle anıyorum ve nur içinde yatmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Törende, çalışma arkadaşları Bozkurt'a duydukları özlemi dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.