pendik escort bayan
ak

Prematüre Bebek Hayata Tutundu

Yaşam 04.10.2016 - 15:48, Güncelleme: 04.10.2016 - 15:48
 

Prematüre Bebek Hayata Tutundu

SİVAS (AA) - Yozgat'ta prematüre olarak dünyaya gelen bebek, ambulans helikopterle Sivas'a getirilerek tedavi altına alındı.Medicana Sivas Hastanesi'nden yapılan...

SİVAS (AA) - Yozgat'ta prematüre olarak dünyaya gelen bebek, ambulans helikopterle Sivas'a getirilerek tedavi altına alındı.Medicana Sivas Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yozgat Devlet Hastanesi’nde prematüre olarak dünyaya gelen erkek bebek yoğun bakım ihtiyacı nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından ambulans helikopter ile Sivas'a gönderildi.İsa bebek, Medicana Sivas Hastanesi yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.Yeni Doğan ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Hakan Şentürk, Nuri ile Gülcan Savran çiftinin ikinci çocuğu olan ve 31 haftalık dünyaya gelen İsa bebeğin Sivas'a sevk edilirken solunum desteğinde bulunulduğunu belirtti.İsa bebeği 15 gün içerisinde taburcu edeceklerini aktaran Şentürk, "Yozgat Devlet Hastanesinde dünyaya gelen İsa bebek oradaki yoğun bakım ihtiyacı nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın imkanları dahilinde 112 tarafından hastanemize helikopter ambulans ile sevk edilerek yoğun bakıma alındı. Bebeğimizin durumu stabil. Solunumu daha iyi ve azar azar beslenmesine başlamış bulunmaktayız. Hastanın kilo alması için bekleyeceğiz bu da yaklaşık 15 günü bulacak." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Yozgat'ta prematüre olarak dünyaya gelen bebek, ambulans helikopterle Sivas'a getirilerek tedavi altına alındı.Medicana Sivas Hastanesi'nden yapılan...

SİVAS (AA) - Yozgat'ta prematüre olarak dünyaya gelen bebek, ambulans helikopterle Sivas'a getirilerek tedavi altına alındı.

Medicana Sivas Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yozgat Devlet Hastanesi’nde prematüre olarak dünyaya gelen erkek bebek yoğun bakım ihtiyacı nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından ambulans helikopter ile Sivas'a gönderildi.

İsa bebek, Medicana Sivas Hastanesi yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Yeni Doğan ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Hakan Şentürk, Nuri ile Gülcan Savran çiftinin ikinci çocuğu olan ve 31 haftalık dünyaya gelen İsa bebeğin Sivas'a sevk edilirken solunum desteğinde bulunulduğunu belirtti.

İsa bebeği 15 gün içerisinde taburcu edeceklerini aktaran Şentürk, "Yozgat Devlet Hastanesinde dünyaya gelen İsa bebek oradaki yoğun bakım ihtiyacı nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın imkanları dahilinde 112 tarafından hastanemize helikopter ambulans ile sevk edilerek yoğun bakıma alındı. Bebeğimizin durumu stabil. Solunumu daha iyi ve azar azar beslenmesine başlamış bulunmaktayız. Hastanın kilo alması için bekleyeceğiz bu da yaklaşık 15 günü bulacak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.