pendik escort bayan
ak

Prefabrik Yapı'dan Çöl Tipi Teknolojili Güneş Paneli Yatırımı

Spor 20.03.2017 - 08:53, Güncelleme: 20.03.2017 - 08:53
 

Prefabrik Yapı'dan Çöl Tipi Teknolojili Güneş Paneli Yatırımı

Prefabrik Yapı AŞ, Türk Alman iş birliğiyle gerçekleştirilen Türkiye'nin "ilk" çöl tipi teknoloji ile üretilen güneş paneli üretim tesisini Mersin'de kuruyor

İSTANBUL (AA) - Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, Türk Alman iş birliğiyle gerçekleştirilen Türkiye'nin "ilk" çöl tipi teknoloji ile üretilen güneş paneli üretim tesisini Mersin'de inşa ediyor.Hekim Holding'den yapılan açıklamaya göre, "çöl tipi teknolojisi" olarak adlandırılan teknoloji ile 200'den 400 megavata kadar üretim sağlayacak modüller üretecek tesis Prefabrik Yapı AŞ tarafından uzun ömürlü ve inovatif Hekim Profil kullanılarak Steelin Hafif Çelik Yapı sistemiyle inşa ediliyor. Dış cephe ve çatı kaplamalarında ise Hekim Yapı AŞ'nin ürettiği Hekim Panel markalı taş yünü izolasyonlu sandviç paneller kullanılıyor.Satış, pazarlama, üretim ve Ar-Ge bölümlerinde çalışan mühendis ve mimarlardan oluşan uzman kadrosuyla tüm teknik hesaplamaları ve tasarımları kendi bünyesinde gerçekleştiren Prefabrik Yapı AŞ, yüksek teknolojili üretimin yanı sıra planlama, tasarım, yükleme, lojistik, montaj, demontaj, bina içi tesisat, boya ve satış sonrası hizmetleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla Türkiye ve 100'ü aşkın ülkede hizmet sunmaya devam ediyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay, Türkiye topraklarından çıkan markalar arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, yeni teknolojilerle birlikte uluslararası arenada dev projelere imza atmaya devam edeceklerini kaydetti. J.v.G Thoma Yönetim Kurulu Başkanı Hans Thoma da Desiba ortaklığında Jurawatt markası ile Türkiye'ye gelmekten mutluluk duyduklarını aktardı. Thoma, "J.v.G Thoma markamızın güneş paneli üretimindeki deneyimi ve Desiba'nın gücü ile Türkiye'de çok başarılı bir iş çıkaracağımıza inanıyoruz." ifadesini kullandı.Thoma, imalatların üzerinde "Made in Turkey" damgası olacağını bildirdi.
Prefabrik Yapı AŞ, Türk Alman iş birliğiyle gerçekleştirilen Türkiye'nin "ilk" çöl tipi teknoloji ile üretilen güneş paneli üretim tesisini Mersin'de kuruyor

İSTANBUL (AA) - Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, Türk Alman iş birliğiyle gerçekleştirilen Türkiye'nin "ilk" çöl tipi teknoloji ile üretilen güneş paneli üretim tesisini Mersin'de inşa ediyor.

Hekim Holding'den yapılan açıklamaya göre, "çöl tipi teknolojisi" olarak adlandırılan teknoloji ile 200'den 400 megavata kadar üretim sağlayacak modüller üretecek tesis Prefabrik Yapı AŞ tarafından uzun ömürlü ve inovatif Hekim Profil kullanılarak Steelin Hafif Çelik Yapı sistemiyle inşa ediliyor. Dış cephe ve çatı kaplamalarında ise Hekim Yapı AŞ'nin ürettiği Hekim Panel markalı taş yünü izolasyonlu sandviç paneller kullanılıyor.

Satış, pazarlama, üretim ve Ar-Ge bölümlerinde çalışan mühendis ve mimarlardan oluşan uzman kadrosuyla tüm teknik hesaplamaları ve tasarımları kendi bünyesinde gerçekleştiren Prefabrik Yapı AŞ, yüksek teknolojili üretimin yanı sıra planlama, tasarım, yükleme, lojistik, montaj, demontaj, bina içi tesisat, boya ve satış sonrası hizmetleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla Türkiye ve 100'ü aşkın ülkede hizmet sunmaya devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay, Türkiye topraklarından çıkan markalar arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, yeni teknolojilerle birlikte uluslararası arenada dev projelere imza atmaya devam edeceklerini kaydetti.

J.v.G Thoma Yönetim Kurulu Başkanı Hans Thoma da Desiba ortaklığında Jurawatt markası ile Türkiye'ye gelmekten mutluluk duyduklarını aktardı. Thoma, "J.v.G Thoma markamızın güneş paneli üretimindeki deneyimi ve Desiba'nın gücü ile Türkiye'de çok başarılı bir iş çıkaracağımıza inanıyoruz." ifadesini kullandı.

Thoma, imalatların üzerinde "Made in Turkey" damgası olacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.