pendik escort bayan
ak

Portekiz'den Dönen Öğrencilerden Altınsoy'a Ziyaret

03.11.2017 - 13:03, Güncelleme: 03.11.2017 - 13:03
 

Portekiz'den Dönen Öğrencilerden Altınsoy'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Avrupa Birliği (AB) Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Portekiz’de girişimcilik eğitimi alan Kanuni Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim...

SİVAS (AA) - Avrupa Birliği (AB) Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Portekiz’de girişimcilik eğitimi alan Kanuni Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'u makamında ziyaret etti.Kanuni Ortaokulu Müdürü Yıldıran Yıldırım, Müdür Yardımcısı Kenan Bağcı, Proje Koordinatörü Sefa Gürbüz ve İngilizce öğretmeni Ahmet Demir ile Altınsoy'u ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.Hazırladıkları "Girişimcilik Eğitimini Birlikte Geliştirelim" projesi kapsamında 4 öğrenci ve iki öğretmenin Portekiz’e gittiğini belirten Yıldırım, öğrencilerin proje ile farklı kültürleri tanıma imkanının yanı sıra girişimcilik konusunda önemli tecrübeler edindiklerini söyledi.Proje koordinatörü Sefa Gürbüz ise, projenin kapsamı hakkında bilgi verdi.Gürbüz, "Türkiye, Finlandiya, İtalya, Romanya, Litvanya ve Portekiz’den birer okulun ortaklığı ile gerçekleştirilen projemizde öğrencilerimizle birlikte Portekiz'in Famalicao şehrinde çeşitli etkinliklere katıldık. Burada öğrencilerimiz girişimcilik konusunda alanında uzman olan kişilerden eğitim aldı." dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Altınsoy ise bir süre öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ederek, "Küçük yaşta Avrupa’da gerçekleştirdiğiniz bu ziyaretlerin ve katıldığınız etkinliklerin gelecekteki başarılarınıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Burada edindiğiniz bilgi ve tecrübelerin kıymetini bilin." diye konuştu.Altınsoy, daha sonra öğrenci ve öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.
SİVAS (AA) - Avrupa Birliği (AB) Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Portekiz’de girişimcilik eğitimi alan Kanuni Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim...

SİVAS (AA) - Avrupa Birliği (AB) Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Portekiz’de girişimcilik eğitimi alan Kanuni Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'u makamında ziyaret etti.

Kanuni Ortaokulu Müdürü Yıldıran Yıldırım, Müdür Yardımcısı Kenan Bağcı, Proje Koordinatörü Sefa Gürbüz ve İngilizce öğretmeni Ahmet Demir ile Altınsoy'u ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.

Hazırladıkları "Girişimcilik Eğitimini Birlikte Geliştirelim" projesi kapsamında 4 öğrenci ve iki öğretmenin Portekiz’e gittiğini belirten Yıldırım, öğrencilerin proje ile farklı kültürleri tanıma imkanının yanı sıra girişimcilik konusunda önemli tecrübeler edindiklerini söyledi.

Proje koordinatörü Sefa Gürbüz ise, projenin kapsamı hakkında bilgi verdi.

Gürbüz, "Türkiye, Finlandiya, İtalya, Romanya, Litvanya ve Portekiz’den birer okulun ortaklığı ile gerçekleştirilen projemizde öğrencilerimizle birlikte Portekiz'in Famalicao şehrinde çeşitli etkinliklere katıldık. Burada öğrencilerimiz girişimcilik konusunda alanında uzman olan kişilerden eğitim aldı." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Altınsoy ise bir süre öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ederek, "Küçük yaşta Avrupa’da gerçekleştirdiğiniz bu ziyaretlerin ve katıldığınız etkinliklerin gelecekteki başarılarınıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Burada edindiğiniz bilgi ve tecrübelerin kıymetini bilin." diye konuştu.

Altınsoy, daha sonra öğrenci ve öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.