pendik escort bayan
ak

Porsuk Çayı'nda "Bot Kapışması"

Siyaset 22.10.2016 - 17:18, Güncelleme: 22.10.2016 - 17:18
 

Porsuk Çayı'nda "Bot Kapışması"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir kent merkezinden geçen Porsuk Çayı'nda düzenlenen "bot kapışması" etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.Büyükşehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir kent merkezinden geçen Porsuk Çayı'nda düzenlenen "bot kapışması" etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.Büyükşehir Belediyesi ile bir içecek firmasının iş birliğiyle Porsuk Çayı'nda bu yıl 3'üncüsü düzenlenen etkinliğe, Anadolu ve Eskişehir Osmangazi üniversitelerinden öğrencilerin oluşturduğu 30 takım katıldı. Çeşitli kostümler giyen öğrenciler, 3'er kişilik gruplar halinde bindikleri bot üzerinde rakiplerini suya düşürmeye çalıştı.Yarışmaya katılan takımlara çeşitli hediyeler verilen etkinlikte, su jeti olarak bilinen flyboard gösterisi de gerçekleştirildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir kent merkezinden geçen Porsuk Çayı'nda düzenlenen "bot kapışması" etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.Büyükşehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir kent merkezinden geçen Porsuk Çayı'nda düzenlenen "bot kapışması" etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Büyükşehir Belediyesi ile bir içecek firmasının iş birliğiyle Porsuk Çayı'nda bu yıl 3'üncüsü düzenlenen etkinliğe, Anadolu ve Eskişehir Osmangazi üniversitelerinden öğrencilerin oluşturduğu 30 takım katıldı.

Çeşitli kostümler giyen öğrenciler, 3'er kişilik gruplar halinde bindikleri bot üzerinde rakiplerini suya düşürmeye çalıştı.

Yarışmaya katılan takımlara çeşitli hediyeler verilen etkinlikte, su jeti olarak bilinen flyboard gösterisi de gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.