pendik escort bayan
ak

Pomem'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Konseri

25.11.2017 - 09:48, Güncelleme: 25.11.2017 - 09:48
 

Pomem'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Konseri

YOZGAT (AA) - Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören öğrencilerden oluşan müzik grubu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla...

YOZGAT (AA) - Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören öğrencilerden oluşan müzik grubu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere konser verdi. Büyük sinema salonunda düzenlenen etkinliğe Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Önce, "Bizim Hikayemiz" isimli tiyatro oyununu sahneleyen polis adayları daha sonra söyledikleri şarkı ve türkülerle salonu coşturdu. Zaman zaman izleyiciler de söylenen şarkılara eşlik etti. Konser sonrasında polis öğrencilerin yaptığı resimlerin sergilendiği sergi gezildi. POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yozgat POMEM olarak her dönemde çeşitli sosyal ve kültürel etkinlik düzenlediklerini söyledi. Kütükoğlu, POMEM’de eğitim gören öğrencilerin normal derslerin dışında, resim, müzik, tiyatro ve halk oyunları çalışmalarıyla da ilgilendiğini anlatarak, "Bu da öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltiyor. Okul yönetimi olarak bizler de yapılan bu çalışmaları halkımıza sunmaya çalışıyoruz. Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimize yönelik bir program düzenledik. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum." dedi. Öğretmenler de yapılan etkinlikten dolayı POMEM Müdürü Kütükoğlu'na ve öğrencilere teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören öğrencilerden oluşan müzik grubu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla...

YOZGAT (AA) - Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören öğrencilerden oluşan müzik grubu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere konser verdi.

Büyük sinema salonunda düzenlenen etkinliğe Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Önce, "Bizim Hikayemiz" isimli tiyatro oyununu sahneleyen polis adayları daha sonra söyledikleri şarkı ve türkülerle salonu coşturdu. Zaman zaman izleyiciler de söylenen şarkılara eşlik etti.

Konser sonrasında polis öğrencilerin yaptığı resimlerin sergilendiği sergi gezildi.

POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yozgat POMEM olarak her dönemde çeşitli sosyal ve kültürel etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Kütükoğlu, POMEM’de eğitim gören öğrencilerin normal derslerin dışında, resim, müzik, tiyatro ve halk oyunları çalışmalarıyla da ilgilendiğini anlatarak, "Bu da öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltiyor. Okul yönetimi olarak bizler de yapılan bu çalışmaları halkımıza sunmaya çalışıyoruz. Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimize yönelik bir program düzenledik. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum." dedi.

Öğretmenler de yapılan etkinlikten dolayı POMEM Müdürü Kütükoğlu'na ve öğrencilere teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.