pendik escort bayan
ak

Polonyalı Kozmetik Markası Ankara'da İlk Mağazasını Açtı

Spor 14.12.2017 - 12:33, Güncelleme: 14.12.2017 - 12:33
 

Polonyalı Kozmetik Markası Ankara'da İlk Mağazasını Açtı

Inglot Türkiye Genel Müdürü Rojbani: - "Mağaza sayımızı bir yıl içinde 6’ya çıkardık ve 2018 sonunda bu rakam 15’e ulaşacak, 2020 itibariyle ise 50 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz"

ANKARA (AA) - Polonyalı kozmetik markası Inglot'un Türkiye Genel Müdürü Salaheddin Rojbani, kozmetik sektöründe Türkiye'de büyüme çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "Mağaza sayımızı bir yıl içinde 6’ya çıkardık ve 2018 sonunda bu rakam 15’e ulaşacak, 2020 itibariyle ise 50 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz." dedi. İstanbul'da beş mağazası bulunan Inglot, Ankara'daki ilk mağazasını Armada AVM'de açtı. Ankara mağazasının açılışında konuşan Rojbani, Inglot'un Türkiye pazarına ilk defa 2007 yılında girdiğini, 2015'ten bu yana ise markanın ülkedeki faaliyetlerine Siba Kozmetik bünyesinde devam ettiğini söyledi. Rojbani, Inglot'un Türkiye’de hızlı bir büyüme kaydettiğine işaret ederek, "Mağaza sayımızı bir yıl içinde 6’ya çıkardık ve 2018 yılı sonunda bu rakam 15’e ulaşacak, 2020 itibariyle ise 50 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz. Böylelikle tüm makyaj çantalarında Inglot'un olmasını istiyoruz." diye konuştu. - Türkiye'de kozmetik pazarının büyüklüğü 3 milyar avro Inglot'un ABD, Rusya, İngiltere, İtalya ve Avustralya başta olmak üzere 85 ülkede 700'e yakın satış noktasında faaliyet gösterdiğini kaydeden Rojbani, "markayı Türkiye’de de büyütmek" vizyonuyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. Rojbani, küresel kozmetik sektörünün yıllık yüzde 10 civarında büyüdüğünü ve 460 milyar dolarlık hacme sahip olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "2020’de 675 milyar dolar seviyesine çıkması öngörülüyor. Türkiye'de sektörün iç pazar büyüklüğü yaklaşık 3 milyar avro civarında. İç pazarda 46 bini yerli toplam 170 bin ürünün dağıtımı yapılıyor. Doğal kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin pazardaki payı da yüzde 5’lerde seyrediyor. Türkiye’de kişi başı kozmetik harcaması ise 26 avro. Bu rakam özellikle tüketimin en yüksek olduğu İsveç, Norveç ve Danimarka gibi Kuzey Avrupa ülkelerinde kişi başı 190 - 200 avrolara kadar çıkıyor. Avrupa’nın güneyine doğru indikçe kişi başı tüketim rakamları 145 avrolara kadar düşüyor. Farkın her geçen yıl kapanması Türkiye kozmetik sektörünün de potansiyelini ortaya koyuyor."- Ağır kimyasal içermeyen ürünlerInglot Türkiye Mağaza ve Eğitim Koordinatörü Sinem Danabaş da Inglot'u diğer kozmetik firmalarından ayıran en önemli özelliğinin ürünlerinin ağır kimyasal ve paraben içermemesi olduğunu anlattı.Renk çeşitliliğinin yanı sıra insan sağlığını gözeten ürünlerinin de olduğunu belirten Danabaş, su ve oksijen geçirgenliğine sahip ojelerin markanın öne çıkan ürünlerinden olduğunu ifade etti.
Inglot Türkiye Genel Müdürü Rojbani: - "Mağaza sayımızı bir yıl içinde 6’ya çıkardık ve 2018 sonunda bu rakam 15’e ulaşacak, 2020 itibariyle ise 50 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz"

ANKARA (AA) - Polonyalı kozmetik markası Inglot'un Türkiye Genel Müdürü Salaheddin Rojbani, kozmetik sektöründe Türkiye'de büyüme çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "Mağaza sayımızı bir yıl içinde 6’ya çıkardık ve 2018 sonunda bu rakam 15’e ulaşacak, 2020 itibariyle ise 50 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz." dedi.

İstanbul'da beş mağazası bulunan Inglot, Ankara'daki ilk mağazasını Armada AVM'de açtı.

Ankara mağazasının açılışında konuşan Rojbani, Inglot'un Türkiye pazarına ilk defa 2007 yılında girdiğini, 2015'ten bu yana ise markanın ülkedeki faaliyetlerine Siba Kozmetik bünyesinde devam ettiğini söyledi.

Rojbani, Inglot'un Türkiye’de hızlı bir büyüme kaydettiğine işaret ederek, "Mağaza sayımızı bir yıl içinde 6’ya çıkardık ve 2018 yılı sonunda bu rakam 15’e ulaşacak, 2020 itibariyle ise 50 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz. Böylelikle tüm makyaj çantalarında Inglot'un olmasını istiyoruz." diye konuştu.

- Türkiye'de kozmetik pazarının büyüklüğü 3 milyar avro

Inglot'un ABD, Rusya, İngiltere, İtalya ve Avustralya başta olmak üzere 85 ülkede 700'e yakın satış noktasında faaliyet gösterdiğini kaydeden Rojbani, "markayı Türkiye’de de büyütmek" vizyonuyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Rojbani, küresel kozmetik sektörünün yıllık yüzde 10 civarında büyüdüğünü ve 460 milyar dolarlık hacme sahip olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"2020’de 675 milyar dolar seviyesine çıkması öngörülüyor. Türkiye'de sektörün iç pazar büyüklüğü yaklaşık 3 milyar avro civarında. İç pazarda 46 bini yerli toplam 170 bin ürünün dağıtımı yapılıyor. Doğal kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin pazardaki payı da yüzde 5’lerde seyrediyor. Türkiye’de kişi başı kozmetik harcaması ise 26 avro. Bu rakam özellikle tüketimin en yüksek olduğu İsveç, Norveç ve Danimarka gibi Kuzey Avrupa ülkelerinde kişi başı 190 - 200 avrolara kadar çıkıyor. Avrupa’nın güneyine doğru indikçe kişi başı tüketim rakamları 145 avrolara kadar düşüyor. Farkın her geçen yıl kapanması Türkiye kozmetik sektörünün de potansiyelini ortaya koyuyor."

- Ağır kimyasal içermeyen ürünler

Inglot Türkiye Mağaza ve Eğitim Koordinatörü Sinem Danabaş da Inglot'u diğer kozmetik firmalarından ayıran en önemli özelliğinin ürünlerinin ağır kimyasal ve paraben içermemesi olduğunu anlattı.

Renk çeşitliliğinin yanı sıra insan sağlığını gözeten ürünlerinin de olduğunu belirten Danabaş, su ve oksijen geçirgenliğine sahip ojelerin markanın öne çıkan ürünlerinden olduğunu ifade etti.

Polonyalı Kozmetik Markası Ankara'da İlk Mağazasını Açtı

Polonyalı Kozmetik Markası Ankara'da İlk Mağazasını Açtı

Polonyalı Kozmetik Markası Ankara'da İlk Mağazasını Açtı

Polonyalı Kozmetik Markası Ankara'da İlk Mağazasını Açtı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.