pendik escort bayan
ak

Polonya'da Halkalanan Takipteki Kara Leylek Telef Oldu

25.10.2018 - 14:18, Güncelleme: 25.10.2018 - 14:18
 

Polonya'da Halkalanan Takipteki Kara Leylek Telef Oldu

KONYA (AA) - Nadir görülen türlerden olan takipteki kara leylek "Ciconia Nigra", Konya'nın Çumra ilçesinde enerji nakil hatlarına takılarak telef oldu.Alınan...

KONYA (AA) - Nadir görülen türlerden olan takipteki kara leylek "Ciconia Nigra", Konya'nın Çumra ilçesinde enerji nakil hatlarına takılarak telef oldu.Alınan bilgiye göre, Türkiye'ye giriş yapan ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün verdiği koordinat bilgileriyle milli parklar görevlileri tarafından ulaşılmaya çalışılan kara leylek, Çumra ilçesindeki bir tarım arazisinde bulundu.Kara leyleğin enerji nakil hatlarına takılarak telef olduğu belirlendi.Kara leyleğin bacaklarına takılı olan GPS takip cihazı ile halkanın ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne gönderilmek üzere alındığı, kara leyleğin bilim adamları tarafından göç yollarının belirlenebilmesi için Polonya'da takip cihazı takılarak halkalandığı tespit edildi.
KONYA (AA) - Nadir görülen türlerden olan takipteki kara leylek "Ciconia Nigra", Konya'nın Çumra ilçesinde enerji nakil hatlarına takılarak telef oldu.Alınan...

KONYA (AA) - Nadir görülen türlerden olan takipteki kara leylek "Ciconia Nigra", Konya'nın Çumra ilçesinde enerji nakil hatlarına takılarak telef oldu.

Alınan bilgiye göre, Türkiye'ye giriş yapan ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün verdiği koordinat bilgileriyle milli parklar görevlileri tarafından ulaşılmaya çalışılan kara leylek, Çumra ilçesindeki bir tarım arazisinde bulundu.

Kara leyleğin enerji nakil hatlarına takılarak telef olduğu belirlendi.

Kara leyleğin bacaklarına takılı olan GPS takip cihazı ile halkanın ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne gönderilmek üzere alındığı, kara leyleğin bilim adamları tarafından göç yollarının belirlenebilmesi için Polonya'da takip cihazı takılarak halkalandığı tespit edildi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.