pendik escort bayan
ak

Polisten Kaçan Sürücüden "Terörist Miyiz?" Savunması

16.02.2018 - 08:43, Güncelleme: 16.02.2018 - 08:43
 

Polisten Kaçan Sürücüden "Terörist Miyiz?" Savunması

Konya'da kovalamaca sırasında yakalanacağını anlayan sürücü, kız arkadaşını otomobilde bırakıp yaya olarak kaçmaya çalıştı- Gözaltına alınan ve 1,20 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, polislere "Ben terörist miyim? Neden bu kadar kovalıyorsunuz, anl

KONYA (AA) - Konya'da polisten kaçmaya çalışan alkollü sürücü, yakalanınca kendisini, "Ben terörist miyim? Neden bu kadar kovalıyorsunuz, anlamadım." sözleriyle savunmaya çalıştı. Merkez Karatay ilçesi Ankara Caddesi'nde devriye gezen polis ekibi, şüphe üzerine 42 SS 706 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan sürücü, aracıyla Fevzi Çakmak Mahallesi'ne girdi. Yakalanacağını anlayan sürücü, 10499. Sokak'ta otomobili ve içindeki kız arkadaşını bırakıp yaya olarak kaçmaya çalıştı. Sürücü, bir sitenin bahçesinde polis ekiplerince yakalandı. İsminin Erdal D. olduğu belirlenen sürücü, polislere, "Ben terörist miyim? Neden bu kadar kovalıyorsunuz, anlamadım." dedi. Sürücünün 1,20 promil alkollü olduğunun belirlendiği, daha önce aynı suçtan ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Erdal D. ve araçta bulunan S.B, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Trafikten men edilen otomobil, çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.
Konya'da kovalamaca sırasında yakalanacağını anlayan sürücü, kız arkadaşını otomobilde bırakıp yaya olarak kaçmaya çalıştı- Gözaltına alınan ve 1,20 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, polislere "Ben terörist miyim? Neden bu kadar kovalıyorsunuz, anl

KONYA (AA) - Konya'da polisten kaçmaya çalışan alkollü sürücü, yakalanınca kendisini, "Ben terörist miyim? Neden bu kadar kovalıyorsunuz, anlamadım." sözleriyle savunmaya çalıştı.

Merkez Karatay ilçesi Ankara Caddesi'nde devriye gezen polis ekibi, şüphe üzerine 42 SS 706 plakalı otomobili durdurmak istedi.

Polisin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan sürücü, aracıyla Fevzi Çakmak Mahallesi'ne girdi. Yakalanacağını anlayan sürücü, 10499. Sokak'ta otomobili ve içindeki kız arkadaşını bırakıp yaya olarak kaçmaya çalıştı.

Sürücü, bir sitenin bahçesinde polis ekiplerince yakalandı.

İsminin Erdal D. olduğu belirlenen sürücü, polislere, "Ben terörist miyim? Neden bu kadar kovalıyorsunuz, anlamadım." dedi.

Sürücünün 1,20 promil alkollü olduğunun belirlendiği, daha önce aynı suçtan ehliyetine el konulduğu öğrenildi.

Erdal D. ve araçta bulunan S.B, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Trafikten men edilen otomobil, çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.