pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Polisten Kaçan Minibüste 190 Kilo Esrar Yakalandı

13.04.2014 - 18:41, Güncelleme: 13.04.2014 - 18:41
 

Polisten Kaçan Minibüste 190 Kilo Esrar Yakalandı

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde polisten kaçan ve 3 saat süren takip sonucu kent merkezi girişinde yakalanan minibüste 190 kilo esrar ele geçirildi.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde polisten kaçan ve 3 saat süren takip sonucu Kent merkezi girişinde yakalanan minibüste 190 kilo esrar ele geçirildi. Suşehri İlçesi'nde uygulama yapan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Erzincan'dan Ankara istikametine gitmekte olan E.A.(32) yönetimindeki 06 KB 3761 plakalı minibüsü D-100 Karayolu üzerinde 23.00 sıralarında takibe aldı. Suşehri ilçesinde bir benzin istasyonuna giren minibüs peşindeki polis ekiplerini farkedince geri dönüş yaparak kaçmaya başladı.   Dur ihtarlarına uymayan minibüs Akıncılar ve Gölova ilçelerini geçti. Plakadan aracın kiralık olduğunu belirleyen polis ekipleri GPRS sistemi ile gittiği yönü belirlerdi. Bir süre D-100 karayolunda ilerleyen minibüs, daha sonra D-200 karayoluna girerek İmranlı, Zara ve Hafik ilçeleri istikametine yöneldi. Sivas Kent merkezine doğru seyir halinde olan araç polisin ısrarlı takibi ve yolda gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından Sivas Kent merkezi girişinde Organize Sanayi kavşağında sabaha karşı 02.00 sıralarında durduruldu. Minibüste yapılan aramada toplam 190 kilo esrar ele geçirildi. Yakalanan minibüs Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Araç şoförü E.A. ise gözaltına alındı. Soruşturma başlatıldı.  SUŞEHRİ Suşehri, SUŞEHRİ, SUSEHRI, susehri haberleri, haber, haberi, suşehri SUŞEHRİ SUSEHRI susehri ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika haberleri. Suşehri, suşehri, SUŞEHRİ, SUSEHRI, susehri, haberi, haber, haberler, haberleri, HABER, HABERİ, HABERLERİ, OLAY, kimdir, nedir, hikayesi, olayı, olayları, gelişme, guncel, güncel, spor, magazin  
Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde polisten kaçan ve 3 saat süren takip sonucu kent merkezi girişinde yakalanan minibüste 190 kilo esrar ele geçirildi.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde polisten kaçan ve 3 saat süren takip sonucu Kent merkezi girişinde yakalanan minibüste 190 kilo esrar ele geçirildi.


Suşehri İlçesi'nde uygulama yapan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Erzincan'dan Ankara istikametine gitmekte olan E.A.(32) yönetimindeki 06 KB 3761 plakalı minibüsü D-100 Karayolu üzerinde 23.00 sıralarında takibe aldı. Suşehri ilçesinde bir benzin istasyonuna giren minibüs peşindeki polis ekiplerini farkedince geri dönüş yaparak kaçmaya başladı.

 

Dur ihtarlarına uymayan minibüs Akıncılar ve Gölova ilçelerini geçti. Plakadan aracın kiralık olduğunu belirleyen polis ekipleri GPRS sistemi ile gittiği yönü belirlerdi. Bir süre D-100 karayolunda ilerleyen minibüs, daha sonra D-200 karayoluna girerek İmranlı, Zara ve Hafik ilçeleri istikametine yöneldi. Sivas Kent merkezine doğru seyir halinde olan araç polisin ısrarlı takibi ve yolda gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından Sivas Kent merkezi girişinde Organize Sanayi kavşağında sabaha karşı 02.00 sıralarında durduruldu. Minibüste yapılan aramada toplam 190 kilo esrar ele geçirildi. Yakalanan minibüs Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Araç şoförü E.A. ise gözaltına alındı. Soruşturma başlatıldı.  SUŞEHRİ

Suşehri, SUŞEHRİ, SUSEHRI, susehri haberleri, haber, haberi, suşehri SUŞEHRİ SUSEHRI susehri ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika haberleri. Suşehri, suşehri, SUŞEHRİ, SUSEHRI, susehri, haberi, haber, haberler, haberleri, HABER, HABERİ, HABERLERİ, OLAY, kimdir, nedir, hikayesi, olayı, olayları, gelişme, guncel, güncel, spor, magazin

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.