pendik escort bayan
ak

Polislerden Yayalara Uyarı

21.04.2018 - 16:13, Güncelleme: 21.04.2018 - 16:13
 

Polislerden Yayalara Uyarı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, yayalara trafik ışıkları ve geçişler hakkında uyarılarda bulundu.İl Emniyet...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, yayalara trafik ışıkları ve geçişler hakkında uyarılarda bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yayaları, güvenli geçiş yapmaları, trafik kurallarına uymaları, ışıklar ve yaya geçitlerini kullanmaları konularında uyardı.Polis ekipleri, kent merkezindeki Ankara, Lise, Terme ve Atatürk caddeleri ile yayaların kullanımının yoğun olduğu bulvarlarda, sabit ve seyir halinde uygulama yaptı.Uygulamalarda yayaları geçiş noktalarında nelere dikkat etmeleri gerektiği noktasında uyaran ekipler, vatandaşa broşür dağıttı.2017 yılında meydana gelen ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarından yüzde 19'unun yayaya çarpma neticesinde meydana geldiği belirtilen broşürde, şu ifadelere yer verildi:"Yayalar trafik işaret levhaları ve yer işaretlemeleri ile gösterilen yerler ve kavşaklarda geçişlerini kontrollü yapmalıdırlar. Yaya geçitlerinin bulunduğu karayollarında ise geçitler kullanılmalıdır. Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yayalar daha dikkatli olmalı, özellikle şehir merkezindeki cadde, bulvar, kavşak ve yaya geçitlerinde kontrollü hareket edilerek, oluşabilecek can ve mal kayıplarının önüne geçilmelidir. Yayaların uymaları gereken kurallar unutulmamalıdır."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, yayalara trafik ışıkları ve geçişler hakkında uyarılarda bulundu.İl Emniyet...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, yayalara trafik ışıkları ve geçişler hakkında uyarılarda bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yayaları, güvenli geçiş yapmaları, trafik kurallarına uymaları, ışıklar ve yaya geçitlerini kullanmaları konularında uyardı.

Polis ekipleri, kent merkezindeki Ankara, Lise, Terme ve Atatürk caddeleri ile yayaların kullanımının yoğun olduğu bulvarlarda, sabit ve seyir halinde uygulama yaptı.

Uygulamalarda yayaları geçiş noktalarında nelere dikkat etmeleri gerektiği noktasında uyaran ekipler, vatandaşa broşür dağıttı.

2017 yılında meydana gelen ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarından yüzde 19'unun yayaya çarpma neticesinde meydana geldiği belirtilen broşürde, şu ifadelere yer verildi:

"Yayalar trafik işaret levhaları ve yer işaretlemeleri ile gösterilen yerler ve kavşaklarda geçişlerini kontrollü yapmalıdırlar. Yaya geçitlerinin bulunduğu karayollarında ise geçitler kullanılmalıdır. Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yayalar daha dikkatli olmalı, özellikle şehir merkezindeki cadde, bulvar, kavşak ve yaya geçitlerinde kontrollü hareket edilerek, oluşabilecek can ve mal kayıplarının önüne geçilmelidir. Yayaların uymaları gereken kurallar unutulmamalıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.