pendik escort bayan
ak

Polisin "Dur" İhtarına Uymayan Otomobil Devrildi: 2 Yaralı

12.11.2017 - 21:38, Güncelleme: 12.11.2017 - 21:38
 

Polisin "Dur" İhtarına Uymayan Otomobil Devrildi: 2 Yaralı

KONYA (AA) - Konya'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı plakasız otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Merkez Karatay ilçesi Sedirler Caddesi'nde...

KONYA (AA) - Konya'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı plakasız otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Merkez Karatay ilçesi Sedirler Caddesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, içerisinde 2 kişinin bulunduğu plakasız otomobili durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü hızla kaçmaya başladı. Otomobil kovalamaca sonucu Adana Çevreyolu Caddesi'nde yol kenarındaki ağaçlara çarparak devrildi. Kazada otomobil sürücüsü H.A. (17) ile yanında bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen arkadaşı hafif şekilde yaralandı. Sürücü sağlık ekipleriyle H.A. hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Diğer yaralı ise 112 Acil Servis ekiplerince Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. H.A. ekiplerce gözaltına alınırken, çekme belgeli olduğu tespit edilen otomobil ise çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.
KONYA (AA) - Konya'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı plakasız otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Merkez Karatay ilçesi Sedirler Caddesi'nde...

KONYA (AA) - Konya'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı plakasız otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Merkez Karatay ilçesi Sedirler Caddesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, içerisinde 2 kişinin bulunduğu plakasız otomobili durdurmak istedi.

Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü hızla kaçmaya başladı.

Otomobil kovalamaca sonucu Adana Çevreyolu Caddesi'nde yol kenarındaki ağaçlara çarparak devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü H.A. (17) ile yanında bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen arkadaşı hafif şekilde yaralandı.

Sürücü sağlık ekipleriyle H.A. hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Diğer yaralı ise 112 Acil Servis ekiplerince Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

H.A. ekiplerce gözaltına alınırken, çekme belgeli olduğu tespit edilen otomobil ise çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.