pendik escort bayan
ak

Polise Yakalanmamak İçin Düzenek Kurmuşlar

19.07.2018 - 12:18, Güncelleme: 19.07.2018 - 12:18
 

Polise Yakalanmamak İçin Düzenek Kurmuşlar

Eskişehir'de bir iş yerine düzenlenen operasyonda özel düzenekle açılan odada gümrük kaçağı 820 paket sigara, güneş gözlükleri ve 71 kilogram tütün ele geçirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, bir iş yerinin özel düzenekle açılan odasında gümrük kaçağı 820 paket sigara, güneş gözlükleri ve 71 kilogram tütün ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezindeki bir eve operasyon düzenledi.Operasyonda, özel bir düzenek yardımıyla açılan odada gümrük kaçağı 820 paket sarılmış sigara, 51 güneş gözlüğü, 71 kilogram tütün, 4 sigara sarma makinesi ile 117 paket sigara sarma kağıdı ele geçirildi.Olayla ilgili gözaltına alınan H.K'nin (55) emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.
Eskişehir'de bir iş yerine düzenlenen operasyonda özel düzenekle açılan odada gümrük kaçağı 820 paket sigara, güneş gözlükleri ve 71 kilogram tütün ele geçirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, bir iş yerinin özel düzenekle açılan odasında gümrük kaçağı 820 paket sigara, güneş gözlükleri ve 71 kilogram tütün ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezindeki bir eve operasyon düzenledi.

Operasyonda, özel bir düzenek yardımıyla açılan odada gümrük kaçağı 820 paket sarılmış sigara, 51 güneş gözlüğü, 71 kilogram tütün, 4 sigara sarma makinesi ile 117 paket sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan H.K'nin (55) emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.