pendik escort bayan
ak

Polis Merkezinden Muhtarlara Ziyaret

19.10.2017 - 16:48, Güncelleme: 19.10.2017 - 16:48
 

Polis Merkezinden Muhtarlara Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları ziyaret etti.Ahi Polis Merkezi Amiri Fatih Şen ve...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları ziyaret etti.Ahi Polis Merkezi Amiri Fatih Şen ve beraberindeki polisler, Kırşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Yılmaz'ı ziyaret ederek günlerini kutladı.Terme Caddesi'ndeki dernek binasında yapılan ziyarette konuşan Yılmaz, polis ekiplerine teşekkür etti.Yılmaz, "Polislerimiz ile koordineli ve istişare halinde çalışıyoruz. Mahallelerimizde yaşanabilecek olaylara karşı ve yaşanan olaylarlarda birlikte hareket ediyoruz. Gördüğümüz şüpheli durumlarda, polislerimizle görüşerek duyarlı davranıyoruz. Mahallerde sorunsuz yaşantıyı sağlamak için çalışıyoruz." dedi.Muhtarlar ile dolandırıcılık, hırsızlık olayları ve nişan düğün törenlerinde ateşli silah kullanılmaması için karşılıklı hareket ettiklerini vurgulayan Şen de mahallelerde uyarı amaçlı asılan afiş ve el ilanlarının olumlu etkileri olduğunu, vatandaşların karşılaştıkları durumlarda, muhtarlara ve polis ekiplerine bilgi verdiklerini söyledi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları ziyaret etti.Ahi Polis Merkezi Amiri Fatih Şen ve...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları ziyaret etti.

Ahi Polis Merkezi Amiri Fatih Şen ve beraberindeki polisler, Kırşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Yılmaz'ı ziyaret ederek günlerini kutladı.

Terme Caddesi'ndeki dernek binasında yapılan ziyarette konuşan Yılmaz, polis ekiplerine teşekkür etti.

Yılmaz, "Polislerimiz ile koordineli ve istişare halinde çalışıyoruz. Mahallelerimizde yaşanabilecek olaylara karşı ve yaşanan olaylarlarda birlikte hareket ediyoruz. Gördüğümüz şüpheli durumlarda, polislerimizle görüşerek duyarlı davranıyoruz. Mahallerde sorunsuz yaşantıyı sağlamak için çalışıyoruz." dedi.

Muhtarlar ile dolandırıcılık, hırsızlık olayları ve nişan düğün törenlerinde ateşli silah kullanılmaması için karşılıklı hareket ettiklerini vurgulayan Şen de mahallelerde uyarı amaçlı asılan afiş ve el ilanlarının olumlu etkileri olduğunu, vatandaşların karşılaştıkları durumlarda, muhtarlara ve polis ekiplerine bilgi verdiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.