pendik escort bayan
ak

Polis Merkezi Amirliğine Şehit Polisin İsmi Verildi

21.06.2019 - 14:03, Güncelleme: 21.06.2019 - 14:03
 

Polis Merkezi Amirliğine Şehit Polisin İsmi Verildi

AKSARAY (AA) - Kendi isteği ile 2016 yılında göreve gittiği Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Özel...

AKSARAY (AA) - Kendi isteği ile 2016 yılında göreve gittiği Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Ayhan Demirel’in adı, Sarıyahşi İlçe Emniyet Amirliğine verildi. Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Ali Mantı, şehidin isminin ebediyen yaşatılacağını söyledi.Vali Mantı konuşmasında, “Ülkemiz zor bir coğrafyada bulunuyor. Bu milletin birliğini, dirliğini, beraberliğini bozmaya içerde ve dışardaki hainlerin gücü yetmeyecektir. Rabbim bu ülke için mücadele eden, şehit düşen şehitlerimize rahmet eylesin, onların şefaatinden bizleri mahrum etmesin. Tüm şehitlerin ruhu şad olsun.” ifadelerini kullandı. Yapılan duanın ardından Sarıyahşi Şehit Polis Ayhan Demirel Polis Merkezi Amirliği yeni ismi için, Vali Ali Mantı, şehidin babası İbrahim Demirel, ailesi ve davetlilerin katılımı ile kurdele kesimi gerçekleştirildi. Vali Mantı, şehit ailesi ile bir süre sohbet etti.
AKSARAY (AA) - Kendi isteği ile 2016 yılında göreve gittiği Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Özel...

AKSARAY (AA) - Kendi isteği ile 2016 yılında göreve gittiği Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Ayhan Demirel’in adı, Sarıyahşi İlçe Emniyet Amirliğine verildi.

Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Ali Mantı, şehidin isminin ebediyen yaşatılacağını söyledi.

Vali Mantı konuşmasında, “Ülkemiz zor bir coğrafyada bulunuyor. Bu milletin birliğini, dirliğini, beraberliğini bozmaya içerde ve dışardaki hainlerin gücü yetmeyecektir. Rabbim bu ülke için mücadele eden, şehit düşen şehitlerimize rahmet eylesin, onların şefaatinden bizleri mahrum etmesin. Tüm şehitlerin ruhu şad olsun.” ifadelerini kullandı.

Yapılan duanın ardından Sarıyahşi Şehit Polis Ayhan Demirel Polis Merkezi Amirliği yeni ismi için, Vali Ali Mantı, şehidin babası İbrahim Demirel, ailesi ve davetlilerin katılımı ile kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Vali Mantı, şehit ailesi ile bir süre sohbet etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.