pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Polis Adaylarından Arakanlı Müslümanlara Destek

19.10.2017 - 18:33, Güncelleme: 19.10.2017 - 18:33
 

Polis Adaylarından Arakanlı Müslümanlara Destek

Kırşehir POMEM öğrencileri, harçlıklarından topladıkları 11 bin 485 lirayı Arakanlı Müslümanlar'a bağışladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören özel harekat polisi adayları, Valiliğin Arakanlı Müslümanlar için açtığı yardım kampanyasına harçlıklarıyla destek verdi.Polis adayları ve Kırşehir POMEM Müdürü Kasım Varol, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.Vali Şentürk, ziyarette yaptığı konuşmada, polis adayı öğrencilerin Arakanlı Müslümanlar için düzenlenen yardım kampanyasına verdikleri desteğin kendilerini duygulandırdığını belirtti.Türkiye'nin, dünyanın her yerindeki mazlum ve mağdurlara her zaman destek verdiğine dikkati çeken Şentürk, şöyle konuştu: "Büyük ve köklü bir devlet olan Türkiye, tarih boyunca dünyanın neresinde bir zulüm varsa mağdurlara ve mazlumlara her zaman yardım etmiştir. Ahiler diyarı Kırşehir de bu zulme sessiz kalamayarak yardım kampanyasına destek vermiştir. Kırşehir POMEM öğrencileri de harçlıklarından topladıkları paralarla Arakanlı Müslümanlara 11 bin lira destek verdi. Öğrencilerimizin bu davranışı örnek bir harekettir."Konuşmanın ardından POMEM Müdürü Varol, öğrencilerin yardım kampanyası hesabına yatırdığı 11 bin 485 liralık bağışın dekontunu, Vali Şentürk'e takdim etti.
Kırşehir POMEM öğrencileri, harçlıklarından topladıkları 11 bin 485 lirayı Arakanlı Müslümanlar'a bağışladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören özel harekat polisi adayları, Valiliğin Arakanlı Müslümanlar için açtığı yardım kampanyasına harçlıklarıyla destek verdi.

Polis adayları ve Kırşehir POMEM Müdürü Kasım Varol, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Vali Şentürk, ziyarette yaptığı konuşmada, polis adayı öğrencilerin Arakanlı Müslümanlar için düzenlenen yardım kampanyasına verdikleri desteğin kendilerini duygulandırdığını belirtti.

Türkiye'nin, dünyanın her yerindeki mazlum ve mağdurlara her zaman destek verdiğine dikkati çeken Şentürk, şöyle konuştu:

"Büyük ve köklü bir devlet olan Türkiye, tarih boyunca dünyanın neresinde bir zulüm varsa mağdurlara ve mazlumlara her zaman yardım etmiştir. Ahiler diyarı Kırşehir de bu zulme sessiz kalamayarak yardım kampanyasına destek vermiştir. Kırşehir POMEM öğrencileri de harçlıklarından topladıkları paralarla Arakanlı Müslümanlara 11 bin lira destek verdi. Öğrencilerimizin bu davranışı örnek bir harekettir."

Konuşmanın ardından POMEM Müdürü Varol, öğrencilerin yardım kampanyası hesabına yatırdığı 11 bin 485 liralık bağışın dekontunu, Vali Şentürk'e takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.