pendik escort bayan
ak

Polis Adayları Konser Verdi

11.03.2017 - 08:18, Güncelleme: 11.03.2017 - 08:18
 

Polis Adayları Konser Verdi

YOZGAT (AA) - Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezinde (POMEM) eğitim gören öğrencilerden oluşan müzik grubu konser verdi.Büyük sinema salonundaki konsere,...

YOZGAT (AA) - Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezinde (POMEM) eğitim gören öğrencilerden oluşan müzik grubu konser verdi.Büyük sinema salonundaki konsere, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu ve vatandaşlar katıldı. Polis adayları okudukları şiirlerle izleyicileri duygulandırırken, söyledikleri şarkı ve türkülerle de coşturdu. Konser sonrası Vali Yurtnaç, öğrencileri tebrik etti. Yurtnaç, konser çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, 18. dönem polis okulu öğrencilerinin eğitim dönemlerinin sonuna geldiğini söyledi. Okul yöneticilerinin çok güzel bir çalışma yaparak öğrencilerin kabiliyetlerini ortaya çıkardıklarını ifade eden Yurtnaç, "Öğrenciler hem resim sergisi düzenlediler, hem müzik grubu oluşturdular. Bunu Yozgatlılarla paylaştılar. Okul müdürümüzü ve idari kademesini tebrik ediyorum." dedi. Yurtnaç, duygusal zekası ilerde ve entellektüel zekası yerinde olan, vatana millete bağlılığı üst seviyedeki bu grubun polis teşkilatına çok önemli katkılar yapacağını belirterek, "Bundan sonra yeni Türkiye'de yeni gençlerle bu şekilde hizmet edilecek. Hem işinde sanatı olan hem de güzel sanatlarda kabiliyeti olan polislerimiz olacak. Bu bizim toplumumuz için büyük bir kazanım diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
YOZGAT (AA) - Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezinde (POMEM) eğitim gören öğrencilerden oluşan müzik grubu konser verdi.Büyük sinema salonundaki konsere,...

YOZGAT (AA) - Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezinde (POMEM) eğitim gören öğrencilerden oluşan müzik grubu konser verdi.

Büyük sinema salonundaki konsere, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Polis adayları okudukları şiirlerle izleyicileri duygulandırırken, söyledikleri şarkı ve türkülerle de coşturdu.

Konser sonrası Vali Yurtnaç, öğrencileri tebrik etti.

Yurtnaç, konser çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, 18. dönem polis okulu öğrencilerinin eğitim dönemlerinin sonuna geldiğini söyledi.

Okul yöneticilerinin çok güzel bir çalışma yaparak öğrencilerin kabiliyetlerini ortaya çıkardıklarını ifade eden Yurtnaç, "Öğrenciler hem resim sergisi düzenlediler, hem müzik grubu oluşturdular. Bunu Yozgatlılarla paylaştılar. Okul müdürümüzü ve idari kademesini tebrik ediyorum." dedi.

Yurtnaç, duygusal zekası ilerde ve entellektüel zekası yerinde olan, vatana millete bağlılığı üst seviyedeki bu grubun polis teşkilatına çok önemli katkılar yapacağını belirterek, "Bundan sonra yeni Türkiye'de yeni gençlerle bu şekilde hizmet edilecek. Hem işinde sanatı olan hem de güzel sanatlarda kabiliyeti olan polislerimiz olacak. Bu bizim toplumumuz için büyük bir kazanım diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.