pendik escort bayan
ak

PKK'ya Gıda Götürdüğü İddia Edilen Araçtan HDP'li Vekil Çıktı

07.09.2015 - 12:29, Güncelleme: 07.09.2015 - 12:29
 

PKK'ya Gıda Götürdüğü İddia Edilen Araçtan HDP'li Vekil Çıktı

Kars'ta PKK'ya gıda götürüldüğü ihbarını alan polis, 3 aracı durdurdu. Araçta bulunan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli serbest bırakıldı, 8 kişi gözaltına alındı.

Kars'ta terör örgütü PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı. İLÇE ÇIKIŞINDA DURDURULDU Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahısların bir marketten temin ettikleri gıda ve ihtiyaç malzemesini Kağızman-Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine götürecekleri ihbarını alan Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, söz konusu araçları ilçe çıkışında durdurdu. GIDA VE İHTİYAÇ MALZEMESİ ÇIKTI Aralarında HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli'nin de olduğu 8 kişi gözaltına alınırken, araçta çok sayıda gıda ve ihtiyaç malzemesi olduğu görüldü. VEKİL SERBEST BIRAKILDI HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli kimlik tespiti yapılmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 8 kişi ise Digor Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  Kaynak: Haberler.com
Kars'ta PKK'ya gıda götürüldüğü ihbarını alan polis, 3 aracı durdurdu. Araçta bulunan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli serbest bırakıldı, 8 kişi gözaltına alındı.

Kars'ta terör örgütü PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı.

 

İLÇE ÇIKIŞINDA DURDURULDU

 

Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahısların bir marketten temin ettikleri gıda ve ihtiyaç malzemesini Kağızman-Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine götürecekleri ihbarını alan Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, söz konusu araçları ilçe çıkışında durdurdu.

 

GIDA VE İHTİYAÇ MALZEMESİ ÇIKTI

 

Aralarında HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli'nin de olduğu 8 kişi gözaltına alınırken, araçta çok sayıda gıda ve ihtiyaç malzemesi olduğu görüldü.

 

VEKİL SERBEST BIRAKILDI

 

HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli kimlik tespiti yapılmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 8 kişi ise Digor Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

 

Kaynak: Haberler.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.