pendik escort bayan
ak

Piyasalarda Bayram Bereketi

24.06.2017 - 16:18, Güncelleme: 24.06.2017 - 16:18
 

Piyasalarda Bayram Bereketi

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, Ramazan Bayramı'na bir gün kala çarşı ve pazarda alışveriş yoğunluğu arttı. Özellikle giyim mağazalarında alışveriş yoğunluğu...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, Ramazan Bayramı'na bir gün kala çarşı ve pazarda alışveriş yoğunluğu arttı. Özellikle giyim mağazalarında alışveriş yoğunluğu artarken, bazı mağazalar bayram nedeniyle indirim kampanyaları düzenledi.Bayram alışverişinde yapılan harcamaların tüm bütçelerini alt üst ettiğini söyleyen Osman Aktaş isimli vatandaş, yine de durumdan şikayetçi olmadığını, bu mübarek günde çocuklarını sevindirmekten, ailesini mutlu etmekten son derece memnun olduğunu dile getirdi.
YOZGAT (AA) - Sorgun'da, Ramazan Bayramı'na bir gün kala çarşı ve pazarda alışveriş yoğunluğu arttı. Özellikle giyim mağazalarında alışveriş yoğunluğu...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, Ramazan Bayramı'na bir gün kala çarşı ve pazarda alışveriş yoğunluğu arttı.

Özellikle giyim mağazalarında alışveriş yoğunluğu artarken, bazı mağazalar bayram nedeniyle indirim kampanyaları düzenledi.

Bayram alışverişinde yapılan harcamaların tüm bütçelerini alt üst ettiğini söyleyen Osman Aktaş isimli vatandaş, yine de durumdan şikayetçi olmadığını, bu mübarek günde çocuklarını sevindirmekten, ailesini mutlu etmekten son derece memnun olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.