pendik escort bayan
ak

Piknikçilere Çevre Bilinci Anlatıldı

27.07.2016 - 16:18, Güncelleme: 27.07.2016 - 16:18
 

Piknikçilere Çevre Bilinci Anlatıldı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde Paşabahçe mesire alanında vatandaşlara çevre bilinci anlatıldı.Belediyeden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde Paşabahçe mesire alanında vatandaşlara çevre bilinci anlatıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre bırakabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.Kentin gözde mesire alanında vatandaşlara yönelik stant kuran ekipler, burada vatandaşlara geri dönüşüm ve çevre ile ilgili bilgiler veriyor.Çocuklara çevre bilincini aşılamak amacıyla hem eğlendirici, hem de öğretici bilgilerin yer aldığı boyama kitapları da dağıtan ekipler, atık pil kutuları, el broşürleri ve tanıtım materyalleri ile de vatandaşların geri dönüşüm konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlıyor.Zaman zaman piknikçilerin kamelyalarına da giderek vatandaşlara bilgiler veren müdürlük personeli, özellikle ev hanımlarını atık yağları çöpe veya lavaboya dökmemeleri konusunda, "Bir şişe içinde biriktirdiğiniz atık yağları, en yakın muhtarlıklara bırakabilirsiziniz. Ayrıca 444 58 44 numaralı çağrı merkezimizi aradığınız zaman bizler gelip evinizden de teslim alabiliriz." diye uyarılarda bulunuyor.Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Abdurrahman Güney, amaçlarının gelecek nesillere temiz hava, temiz toprak ve temiz su bırakabilmek olduğunu vurguladı.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde Paşabahçe mesire alanında vatandaşlara çevre bilinci anlatıldı.Belediyeden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde Paşabahçe mesire alanında vatandaşlara çevre bilinci anlatıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre bırakabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Kentin gözde mesire alanında vatandaşlara yönelik stant kuran ekipler, burada vatandaşlara geri dönüşüm ve çevre ile ilgili bilgiler veriyor.

Çocuklara çevre bilincini aşılamak amacıyla hem eğlendirici, hem de öğretici bilgilerin yer aldığı boyama kitapları da dağıtan ekipler, atık pil kutuları, el broşürleri ve tanıtım materyalleri ile de vatandaşların geri dönüşüm konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlıyor.

Zaman zaman piknikçilerin kamelyalarına da giderek vatandaşlara bilgiler veren müdürlük personeli, özellikle ev hanımlarını atık yağları çöpe veya lavaboya dökmemeleri konusunda, "Bir şişe içinde biriktirdiğiniz atık yağları, en yakın muhtarlıklara bırakabilirsiziniz. Ayrıca 444 58 44 numaralı çağrı merkezimizi aradığınız zaman bizler gelip evinizden de teslim alabiliriz." diye uyarılarda bulunuyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Abdurrahman Güney, amaçlarının gelecek nesillere temiz hava, temiz toprak ve temiz su bırakabilmek olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.