pendik escort bayan
ak

Piknik tüpü eteğini tutuşturunca hastanelik oldu

22.09.2016 - 14:55, Güncelleme: 22.09.2016 - 14:55
 

Piknik tüpü eteğini tutuşturunca hastanelik oldu

SİVAS'ın Zara İlçesi'nde piknik tüpü ateşi ile eteğini tutuşturan 74 yaşındaki Ayşe Karakuş yanarak yaralandı.

SİVAS'ın Zara İlçesi'nde piknik tüpü ateşi ile eteğini tutuşturan 74 yaşındaki Ayşe Karakuş yanarak yaralandı. Olay, geçen cuma sabahı meydana geldi. İlçe merkezinde oturan 4 çocuk annesi Ayşe Karakuş, evinde kahvaltı yaparken yanına aldığı piknik tüpünü yakarak üzerine çaydanlık koydu. Karakuş'un yaklaştığı piknik tüpün eteğinin alev almasına neden oldu. Kısa sürede tutuşan naylon etek, Karakuş'un bacaklarına yapışırken alevler daha sonra üzerine de sıçradı. Panik halinde mutfaktaki bidonu alan Karakuş, üzerine su dökerek alevleri söndürdü. Ardından komşularından yardım isteyen Karakuş, Zara Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yanık ünitesinde tedaviye alınan Karakuş'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof Dr. Mustafa Turan, şöyle dedi:"Hasta bize geldiğinde vücudunda derin yanıklar oluşmuştu. Vücudun yaklaşık 40'ında yanık alanımız var. Bunların yüzde 80'i, üçüncü derece dediğimiz alanlar. Onların iyileşmeleri biraz zaman alıyor. Belki bazı yerlere yama gerekebilir. Ama bizim için ilk 24-48 saat çok önemli. Çünkü hasta o aşamada şok yaşayabiliyor. O dönemi atlattık, şu an yara bakımları devam ediyor. Yanık alanların derinliğine göre tedavi programı içerisinde aşama aşama toparlayacağını düşünüyoruz."FOTOĞRAFLI
SİVAS'ın Zara İlçesi'nde piknik tüpü ateşi ile eteğini tutuşturan 74 yaşındaki Ayşe Karakuş yanarak yaralandı.

SİVAS'ın Zara İlçesi'nde piknik tüpü ateşi ile eteğini tutuşturan 74 yaşındaki Ayşe Karakuş yanarak yaralandı.

Olay, geçen cuma sabahı meydana geldi. İlçe merkezinde oturan 4 çocuk annesi Ayşe Karakuş, evinde kahvaltı yaparken yanına aldığı piknik tüpünü yakarak üzerine çaydanlık koydu. Karakuş'un yaklaştığı piknik tüpün eteğinin alev almasına neden oldu. Kısa sürede tutuşan naylon etek, Karakuş'un bacaklarına yapışırken alevler daha sonra üzerine de sıçradı. Panik halinde mutfaktaki bidonu alan Karakuş, üzerine su dökerek alevleri söndürdü. Ardından komşularından yardım isteyen Karakuş, Zara Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yanık ünitesinde tedaviye alınan Karakuş'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof Dr. Mustafa Turan, şöyle dedi:

"Hasta bize geldiğinde vücudunda derin yanıklar oluşmuştu. Vücudun yaklaşık 40'ında yanık alanımız var. Bunların yüzde 80'i, üçüncü derece dediğimiz alanlar. Onların iyileşmeleri biraz zaman alıyor. Belki bazı yerlere yama gerekebilir. Ama bizim için ilk 24-48 saat çok önemli. Çünkü hasta o aşamada şok yaşayabiliyor. O dönemi atlattık, şu an yara bakımları devam ediyor. Yanık alanların derinliğine göre tedavi programı içerisinde aşama aşama toparlayacağını düşünüyoruz."

FOTOĞRAFLI

Piknik tüpü eteğini tutuşturunca hastanelik oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.