pendik escort bayan
ak

Peugeot'da Yıl Sonu Fırsatları Bitmedi

18.01.2018 - 10:58, Güncelleme: 18.01.2018 - 10:58
 

Peugeot'da Yıl Sonu Fırsatları Bitmedi

Peugeot modellerinde yüzde 10'a varan yıl sonu fırsatları ocak ayında da devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Peugeot modellerinde yüzde 10'a varan yıl sonu fırsatları ocak ayında da devam ediyor. Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, markanın gelişmiş teknolojiler, yakıt tasarrufu sağlayan performanslı motorlar ve sürüş keyfi sunan modelleri yüzde 10'a varan yıl sonu fırsatlarıyla satılıyor.Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, 3D led farlar gibi birçok teknolojik donanım sunan ve Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini artıran Peugeot 208'de, yüzde 9'a varan indirim bulunuyor.Yüksek donanımı, teknolojik özellikleri, ödüllü PureTech Turbo motoru ve tam otomatik EAT6 şanzımanı ile yenilenen SUV Peugeot 2008'de indirim yüzde 8'e varıyor.Peugeot SUV ürün gamında güçlü ve özgün karaktere sahip, şık ve farklı tasarımıyla üst düzey teknoloji ve ileri sürüş keyfi sunan yeni SUV Peugeot 3008, yüzde 8'e varan indirimle satın alınabiliyor.Performansı ve yeni dış tasarımı ile "boyut atlatan" yeni SUV Peugeot 5008, yüzde 6'ya varan indirimle satılıyor. Sınıfının öncüsü ve hafif ticari ürün gamının başarılı modeli Partner Tepee seçili versiyonlarında yüzde 10'a varan indirim bulunuyor.Sınıf lideri yakıt ekonomisi ile benzersiz teknolojik özellikler ve üstün sürüş konforunu bütünleştiren Peugeot Expert Van, yüzde 10'a varan indirimle sunuluyor. Tasarım, sürüş konforu, güçlü 2.0 BlueHDi dizel motorlar, seçkin ve benzersiz ekipmanlar sunan Peugeot Expert Traveller ise yüzde 10'a varan indirimle alınabiliyor.
Peugeot modellerinde yüzde 10'a varan yıl sonu fırsatları ocak ayında da devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Peugeot modellerinde yüzde 10'a varan yıl sonu fırsatları ocak ayında da devam ediyor.

Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, markanın gelişmiş teknolojiler, yakıt tasarrufu sağlayan performanslı motorlar ve sürüş keyfi sunan modelleri yüzde 10'a varan yıl sonu fırsatlarıyla satılıyor.

Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, 3D led farlar gibi birçok teknolojik donanım sunan ve Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini artıran Peugeot 208'de, yüzde 9'a varan indirim bulunuyor.

Yüksek donanımı, teknolojik özellikleri, ödüllü PureTech Turbo motoru ve tam otomatik EAT6 şanzımanı ile yenilenen SUV Peugeot 2008'de indirim yüzde 8'e varıyor.

Peugeot SUV ürün gamında güçlü ve özgün karaktere sahip, şık ve farklı tasarımıyla üst düzey teknoloji ve ileri sürüş keyfi sunan yeni SUV Peugeot 3008, yüzde 8'e varan indirimle satın alınabiliyor.

Performansı ve yeni dış tasarımı ile "boyut atlatan" yeni SUV Peugeot 5008, yüzde 6'ya varan indirimle satılıyor.

Sınıfının öncüsü ve hafif ticari ürün gamının başarılı modeli Partner Tepee seçili versiyonlarında yüzde 10'a varan indirim bulunuyor.

Sınıf lideri yakıt ekonomisi ile benzersiz teknolojik özellikler ve üstün sürüş konforunu bütünleştiren Peugeot Expert Van, yüzde 10'a varan indirimle sunuluyor.

Tasarım, sürüş konforu, güçlü 2.0 BlueHDi dizel motorlar, seçkin ve benzersiz ekipmanlar sunan Peugeot Expert Traveller ise yüzde 10'a varan indirimle alınabiliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.