pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Petrol Ofisi İstasyonlarında Tav Passport'a Özel İndirim

10.05.2019 - 12:13, Güncelleme: 10.05.2019 - 12:13
 

Petrol Ofisi İstasyonlarında Tav Passport'a Özel İndirim

TAV Passport Kart sahipleri, Petrol Ofisi istasyonlarından indirimli akaryakıt alacak

İSTANBUL (AA) - Petrol Ofisi, TAV İşletme Hizmetleri A.Ş ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle TAV Passport Kart sahiplerine indirimli akaryakıt sunacak. Petrol Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, şirket önemli markalarla yaptığı işbirlikleriyle tüketicilerine kazandırmaya, avantajlar sunmaya devam ediyor. Petrol Ofisi son olarak, TAV İşletme Hizmetleri AŞ ile önemli bir anlaşmaya imza attı. İş birliği ile Türkiye'nin yaygın istasyon zincirine sahip Petrol Ofisi, aktif kullanımda olan tüm TAV Passport Kart sahiplerine indirimli akaryakıt hizmeti sunmaya başlayacak. Tüm TAV Passport Kart sahipleri, Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt alımlarını anında indirimle gerçekleştirebilecek. TAV Passport Kartları'nın fiziksel olarak bulundurulması, pompa satış fiyatı üzerinden yapılacak indirimin uygulanması için yeterli olacak.
TAV Passport Kart sahipleri, Petrol Ofisi istasyonlarından indirimli akaryakıt alacak

İSTANBUL (AA) - Petrol Ofisi, TAV İşletme Hizmetleri A.Ş ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle TAV Passport Kart sahiplerine indirimli akaryakıt sunacak.

Petrol Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, şirket önemli markalarla yaptığı işbirlikleriyle tüketicilerine kazandırmaya, avantajlar sunmaya devam ediyor.

Petrol Ofisi son olarak, TAV İşletme Hizmetleri AŞ ile önemli bir anlaşmaya imza attı.

İş birliği ile Türkiye'nin yaygın istasyon zincirine sahip Petrol Ofisi, aktif kullanımda olan tüm TAV Passport Kart sahiplerine indirimli akaryakıt hizmeti sunmaya başlayacak.

Tüm TAV Passport Kart sahipleri, Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt alımlarını anında indirimle gerçekleştirebilecek.

TAV Passport Kartları'nın fiziksel olarak bulundurulması, pompa satış fiyatı üzerinden yapılacak indirimin uygulanması için yeterli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.