pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Petrol İşletme Ruhsatı Tahsisi

Spor 13.11.2018 - 08:13, Güncelleme: 13.11.2018 - 08:13
 

Petrol İşletme Ruhsatı Tahsisi

ANKARA (AA) - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) Siirt ve Batman'daki 3 saha için petrol işletme ruhsatı verildi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

ANKARA (AA) - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) Siirt ve Batman'daki 3 saha için petrol işletme ruhsatı verildi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün Petrol Hakkına Müteallik Kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre TPAO, Siirt Kurtalan'daki 2 bin 535 hektarlık sahada 5 yıl süreyle, 4 bin 639 hektarlık sahada 10 yıl süreyle, Batman ve Siirt sınırlarında bulunan 5 bin 757 hektarlık diğer bir sahada ise 18 yıl süreyle petrol işletme ruhsatı aldı.TPAO söz konusu sahalarda ruhsat almak için 19 Temmuz 2018 tarihinde başvurmuştu.
ANKARA (AA) - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) Siirt ve Batman'daki 3 saha için petrol işletme ruhsatı verildi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

ANKARA (AA) - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) Siirt ve Batman'daki 3 saha için petrol işletme ruhsatı verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün Petrol Hakkına Müteallik Kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre TPAO, Siirt Kurtalan'daki 2 bin 535 hektarlık sahada 5 yıl süreyle, 4 bin 639 hektarlık sahada 10 yıl süreyle, Batman ve Siirt sınırlarında bulunan 5 bin 757 hektarlık diğer bir sahada ise 18 yıl süreyle petrol işletme ruhsatı aldı.

TPAO söz konusu sahalarda ruhsat almak için 19 Temmuz 2018 tarihinde başvurmuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.