pendik escort bayan
ak

Petra'nın Yeni Çalışma Mekanı Sarıyer'de Açıldı

Spor 19.10.2016 - 20:08, Güncelleme: 19.10.2016 - 20:08
 

Petra'nın Yeni Çalışma Mekanı Sarıyer'de Açıldı

İSTANBUL (AA) - Zemin kaplaması sektöründe faaliyet gösteren PETRA The Flooring Co.'nun Sarıyer'deki yeni çalışma mekanı sergi ve çeşitli...

İSTANBUL (AA) - Zemin kaplaması sektöründe faaliyet gösteren PETRA The Flooring Co.'nun Sarıyer'deki yeni çalışma mekanı sergi ve çeşitli etkinlikler eşliğinde açıldı.PETRA The Flooring Co., çalışma mekanını Sarıyer'de Kerem Erginoğlu'nun katkılarıyla tasarlanan binaya taşıdı. Yeni mekanın açılışı, müşterilerin, mimarların, iş ortaklarının ve diğer davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.Davet sırasında, PETRA The Flooring Co.'nun yeni binasının kentsel peyzaj düzenlemesi için Nilüfer Kozikoğlu'nun önderliğindeki Urban Atölye'nin hazırladığı yerleştirme çalışmaları sergilendi. Ayrıca 8-9 Ekim'de PETRA The Flooring Co.'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğretim üyeleri Ayşegül Kuruç ve Aylin Ayna tarafından yürütülen "Sarıyer'de bir Hatırlatıcı: Renk" atölyesinin sergisi de bu yerleştirme düzeninin bir parçası olarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.Etkinlikte bir konuşma yapan PETRA Üst Yöneticisi (CEO) Ziya Başıbüyük, yeni binanın kendilerine büyük heyecan verdiğini belirterek, şöyle konuştu:"PETRA olarak, dünyanın en kaliteli karo halılarını sayısız ihtiyaca göre uygun renk ve desenlerle 20 yılı aşkın bir süredir müşterilerimizle buluşturmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana hızla artan pazar payımıza ek olarak üstün kalite ve hizmet anlayışı ile sektörümüzde güçlü bir yer edindik.Sektörümüzde sağladığımız tüm bu başarıyı şimdi yeni mekanımızda daha da artırmanın, müşterilerimizin bize verdiği değere layık olmanın gayreti içerisinde olacağız. Açılışımıza katılım gösteren tüm müşterilerimize, mimarlara ve diğer iş ortaklarımıza teşekkür ederim."
İSTANBUL (AA) - Zemin kaplaması sektöründe faaliyet gösteren PETRA The Flooring Co.'nun Sarıyer'deki yeni çalışma mekanı sergi ve çeşitli...

İSTANBUL (AA) - Zemin kaplaması sektöründe faaliyet gösteren PETRA The Flooring Co.'nun Sarıyer'deki yeni çalışma mekanı sergi ve çeşitli etkinlikler eşliğinde açıldı.

PETRA The Flooring Co., çalışma mekanını Sarıyer'de Kerem Erginoğlu'nun katkılarıyla tasarlanan binaya taşıdı. Yeni mekanın açılışı, müşterilerin, mimarların, iş ortaklarının ve diğer davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Davet sırasında, PETRA The Flooring Co.'nun yeni binasının kentsel peyzaj düzenlemesi için Nilüfer Kozikoğlu'nun önderliğindeki Urban Atölye'nin hazırladığı yerleştirme çalışmaları sergilendi. Ayrıca 8-9 Ekim'de PETRA The Flooring Co.'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğretim üyeleri Ayşegül Kuruç ve Aylin Ayna tarafından yürütülen "Sarıyer'de bir Hatırlatıcı: Renk" atölyesinin sergisi de bu yerleştirme düzeninin bir parçası olarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Etkinlikte bir konuşma yapan PETRA Üst Yöneticisi (CEO) Ziya Başıbüyük, yeni binanın kendilerine büyük heyecan verdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"PETRA olarak, dünyanın en kaliteli karo halılarını sayısız ihtiyaca göre uygun renk ve desenlerle 20 yılı aşkın bir süredir müşterilerimizle buluşturmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana hızla artan pazar payımıza ek olarak üstün kalite ve hizmet anlayışı ile sektörümüzde güçlü bir yer edindik.

Sektörümüzde sağladığımız tüm bu başarıyı şimdi yeni mekanımızda daha da artırmanın, müşterilerimizin bize verdiği değere layık olmanın gayreti içerisinde olacağız. Açılışımıza katılım gösteren tüm müşterilerimize, mimarlara ve diğer iş ortaklarımıza teşekkür ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.