pendik escort bayan
ak

Pes eden başarısızlığa uğrar

19.04.2019 - 18:13, Güncelleme: 19.04.2019 - 18:13
 

Pes eden başarısızlığa uğrar

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Rehber Öğretmeni Banu Bulur, YKS sınavı öncesi yaptığı açıklamada, pes edenlerin başarısızlığa uğrayacağını...

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Rehber Öğretmeni Banu Bulur, YKS sınavı öncesi yaptığı açıklamada, pes edenlerin başarısızlığa uğrayacağını söyledi.Bulur, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi sınava gidecek öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, "YKS adım adım yaklaşırken, sürecin başından beri kendini tam adapte edemeyen eksikleri olan öğrencilerde de "artık çalışsam da bir şey değişmez, her şey için çok geç." düşüncesi kendini göstermeye başladı. Bu durumda yapılacak olan panik ve umutsuz görünen psikolojiden kendimizi kurtarıp doğru planlamayla kalan zamanı verimli geçirmektir. İşe eksiklerimizi belirlemekle başlamalıyız. Eksiklerimizi planlamak zamanı doğru kullanmamızda da yardımcı olacaktır. Bu şekilde günlük programımızı oluşturup, çalışmalarımızı daha netleştirebiliriz" dedi.Dikkat edilmesi gereken bir başka hususun ise sağlık olduğuna dikkat çeken Bulur, "Beslenme, uyku, hobilerimiz de ciddi değişiklikler yapmadan vücut dengemizi de korumamız lazım. Yapmamız gereken son adım ise bol bol deneme çözerek eksiklere yönelik tekrarlar yapmak olacaktır. Deneme sonuçlarımızı iyi analiz ederek yanlışlarımıza odaklanarak bilgileri kalıcı hale getirmeliyiz. Unutmayalım ki başarıya ulaşamayanların yüzde doksanı yenilgiye uğramamıştır. Sadece pes etmişlerdir" şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Rehber Öğretmeni Banu Bulur, YKS sınavı öncesi yaptığı açıklamada, pes edenlerin başarısızlığa uğrayacağını...
Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Rehber Öğretmeni Banu Bulur, YKS sınavı öncesi yaptığı açıklamada, pes edenlerin başarısızlığa uğrayacağını söyledi.

Bulur, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi sınava gidecek öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, "YKS adım adım yaklaşırken, sürecin başından beri kendini tam adapte edemeyen eksikleri olan öğrencilerde de "artık çalışsam da bir şey değişmez, her şey için çok geç." düşüncesi kendini göstermeye başladı. Bu durumda yapılacak olan panik ve umutsuz görünen psikolojiden kendimizi kurtarıp doğru planlamayla kalan zamanı verimli geçirmektir. İşe eksiklerimizi belirlemekle başlamalıyız. Eksiklerimizi planlamak zamanı doğru kullanmamızda da yardımcı olacaktır. Bu şekilde günlük programımızı oluşturup, çalışmalarımızı daha netleştirebiliriz" dedi.

Dikkat edilmesi gereken bir başka hususun ise sağlık olduğuna dikkat çeken Bulur, "Beslenme, uyku, hobilerimiz de ciddi değişiklikler yapmadan vücut dengemizi de korumamız lazım. Yapmamız gereken son adım ise bol bol deneme çözerek eksiklere yönelik tekrarlar yapmak olacaktır. Deneme sonuçlarımızı iyi analiz ederek yanlışlarımıza odaklanarak bilgileri kalıcı hale getirmeliyiz. Unutmayalım ki başarıya ulaşamayanların yüzde doksanı yenilgiye uğramamıştır. Sadece pes etmişlerdir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.