pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

'Pembe oda' sanığının cezası belli oldu

24.06.2016 - 13:07, Güncelleme: 24.06.2016 - 13:07
 

'Pembe oda' sanığının cezası belli oldu

CİNAYETTEN hükümlü bulunduğu Sivas E Tipi Cezaevi'nde, kendisini ziyarete gelen 29 yaşındaki eşi Leyla Avcı'yı "pembe odada" meyve bıçağıyla öldüren...

CİNAYETTEN hükümlü bulunduğu Sivas E Tipi Cezaevi'nde, kendisini ziyarete gelen 29 yaşındaki eşi Leyla Avcı'yı "pembe odada" meyve bıçağıyla öldüren 29 yaşındaki Metin Avcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Metin Avcı, 16 Eylül 2010'da Şanlıurfa'da eşine tecavüz ettiği iddiasıyla amcasının oğlu Engin Avcı'yı silahla vurup, boğazını bıçakla keserek öldürmekten 15 yıl hapis cezasına mahkum oldu. Sivas E Tipi Cezaevi'ne 2013'te nakli yapılan Metin Avcı, Elazığ'da yaşayan ve 19 Mart 2015 tarihinde kendisini ziyarete gelen eşi Leyla Avcı ile eşlerin özel görüşebildiği "pembe oda" olarak nitelendirilen odada görüştü. Metin Avcı, iddiaya göre eşi Leyla Avcı'nın amcasının oğlu Engin Avcı'yla kendi rızasıyla birlikte olduğunu itiraf etmesi üzerine, eşinin boğazını 3 santimlik meyve bıçağıyla keserek öldürdü. Metin Avcı hakkında TCK 82/1d maddesince ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davanın 9'uncu duruşması bugün Sivas 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Sanık Metin Avcı duruşmaya, tutuklu bulunduğu Elazığ E Tipi Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı.CEZASINDA İNDİRİM YAPILMADISanık Metin Avcı, bir önceki duruşmada eşinin internetteki görüntülerini arkadaşı Ferdi Yamuklu ile birlikte izlediğini önü sürerek ifadesinin alınmasını istemişti. Mahkeme heyeti, Ferdi Yamuklu'nun dinlendiğini belirterek ifadesinde, "Metin Avcı'yı aynı mahalle oturduğumuz için tanıyorum. Olaylardan haberim yok, ben o sırada cezaevindeydim" dediğini söyledi. Sanık Avcı ise Ferdi Yamuklu'nun beyanlarını kabul etmediğini ve korktuğu için olanları anlatamadığını ifade etti. Sanık Avcı daha sonra önceki savunmasını tekrarlayarak, "Eşimi seviyordum. Görüntülerini izlediğim için ve pembe odada kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söylemesi üzerine vicdanen rahatsız olduğum için öldürdüm" dedi. Mahkeme heyeti daha sonra Avcı'ya iddia makamının kendisi için ağırlaştırılmış müebbet cezası istediğini belirterek son sözlerini sordu. Bunun üzerine Avcı, "Öldürmek istemezdim. Bana olayları anlatınca kendimi kaybettim. Eşimi seviyordum" dedi.Mahkeme heyeti daha sonra Sanık Avcı'ya resmi nikahlı eşini öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ayrıca mahkeme başkanı, Sanık Avcı'ya daha önceden mahkumiyetinin bulunması nedeniyle TCK'nın 58'inci maddesince tekerrür hükümlerinin uygulanmasını karar vererek cezasında indirim uygulamadı.   Habersivasbülteni, SIVAS, SİVAS, haber sivas, haber sivas haberleri, haber sivas  haberi, haber sivas  haberler, haber sivas  haber, haber sivas  gelişmeleri, son dakika haber sivas , haber sivas  son dakika, haber sivas  haberleri son dakika, haber sivas  resimleri, haber sivas  videoları, haber sivas  fotoğrafları, haber sivas  manşetleri, haber sivas  yorumları, haber sivas  twitter, haber sivas tweetleri, haber sivas twitleri, haber, haberler, haber sivas, HABER SİVAS, HABER, HABERLER
CİNAYETTEN hükümlü bulunduğu Sivas E Tipi Cezaevi'nde, kendisini ziyarete gelen 29 yaşındaki eşi Leyla Avcı'yı "pembe odada" meyve bıçağıyla öldüren...

CİNAYETTEN hükümlü bulunduğu Sivas E Tipi Cezaevi'nde, kendisini ziyarete gelen 29 yaşındaki eşi Leyla Avcı'yı "pembe odada" meyve bıçağıyla öldüren 29 yaşındaki Metin Avcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Metin Avcı, 16 Eylül 2010'da Şanlıurfa'da eşine tecavüz ettiği iddiasıyla amcasının oğlu Engin Avcı'yı silahla vurup, boğazını bıçakla keserek öldürmekten 15 yıl hapis cezasına mahkum oldu. Sivas E Tipi Cezaevi'ne 2013'te nakli yapılan Metin Avcı, Elazığ'da yaşayan ve 19 Mart 2015 tarihinde kendisini ziyarete gelen eşi Leyla Avcı ile eşlerin özel görüşebildiği "pembe oda" olarak nitelendirilen odada görüştü.

Metin Avcı, iddiaya göre eşi Leyla Avcı'nın amcasının oğlu Engin Avcı'yla kendi rızasıyla birlikte olduğunu itiraf etmesi üzerine, eşinin boğazını 3 santimlik meyve bıçağıyla keserek öldürdü. Metin Avcı hakkında TCK 82/1d maddesince ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davanın 9'uncu duruşması bugün Sivas 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Sanık Metin Avcı duruşmaya, tutuklu bulunduğu Elazığ E Tipi Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı.

CEZASINDA İNDİRİM YAPILMADI

Sanık Metin Avcı, bir önceki duruşmada eşinin internetteki görüntülerini arkadaşı Ferdi Yamuklu ile birlikte izlediğini önü sürerek ifadesinin alınmasını istemişti. Mahkeme heyeti, Ferdi Yamuklu'nun dinlendiğini belirterek ifadesinde, "Metin Avcı'yı aynı mahalle oturduğumuz için tanıyorum. Olaylardan haberim yok, ben o sırada cezaevindeydim" dediğini söyledi. Sanık Avcı ise Ferdi Yamuklu'nun beyanlarını kabul etmediğini ve korktuğu için olanları anlatamadığını ifade etti.

Sanık Avcı daha sonra önceki savunmasını tekrarlayarak, "Eşimi seviyordum. Görüntülerini izlediğim için ve pembe odada kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söylemesi üzerine vicdanen rahatsız olduğum için öldürdüm" dedi. Mahkeme heyeti daha sonra Avcı'ya iddia makamının kendisi için ağırlaştırılmış müebbet cezası istediğini belirterek son sözlerini sordu. Bunun üzerine Avcı, "Öldürmek istemezdim. Bana olayları anlatınca kendimi kaybettim. Eşimi seviyordum" dedi.

Mahkeme heyeti daha sonra Sanık Avcı'ya resmi nikahlı eşini öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ayrıca mahkeme başkanı, Sanık Avcı'ya daha önceden mahkumiyetinin bulunması nedeniyle TCK'nın 58'inci maddesince tekerrür hükümlerinin uygulanmasını karar vererek cezasında indirim uygulamadı.

 

  Habersivasbülteni, SIVAS, SİVAS, haber sivas, haber sivas haberleri, haber sivas  haberi, haber sivas  haberler, haber sivas  haber, haber sivas  gelişmeleri, son dakika haber sivas , haber sivas  son dakika, haber sivas  haberleri son dakika, haber sivas  resimleri, haber sivas  videoları, haber sivas  fotoğrafları, haber sivas  manşetleri, haber sivas  yorumları, haber sivas  twitter, haber sivas tweetleri, haber sivas twitleri, haber, haberler, haber sivas, HABER SİVAS, HABER, HABERLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(24.06.2016 13:27 - #408)
yukarıda gözleri sansürlü aşağıda niye resimleri var
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.